Angelina Jolie nebo Scarlett Johansson?

Krásná, úspěšná a sexy..tak taková je mladá a velmi nadějná herečka Scarlett Johansson, která sesadila z žebříčku krásy i celosvětově uznávanou nejkrásnější herečku světa - Angelinu Jolie.

Hollywoodská herečka Scarlett Johansson při focení na pohovce

Scarlett Johansson – něco málo z jejího života

Scarlett Johansson se narodila 22.listopadu 1984 v New Yorku v USA. Hrát začala již od velmi útlého věku, přesněji tedy od osmi let, kdy si zahrála po boku slavného Roberta Redforda ve velmi známém snímku Zaříkávač koní. Mezi Scarlettiny největší koníčky patří fotografování.

Sexy ženy - Scarlett Johansson versus Angelina Jolie

Už pomalu, ale jistě, jsou ty časy, kdy byla Angelina Jolie nejvíce sexy ženou světa, minulostí. Na jejím místě se nyní, dle jednoho velmi známého amerického časopisu umístila na první příčku 100 nejvíce sexy žen světa právě Scarlett Johansson. No není se čemu divit – krásná, úspěšná a sexy Scarlett je, tak proč by nemohla být tou nej?

Osobnosti – milenci Scarlett Johansson

Tak jako každá známá celebrita, ani Scarlett není vyjímkou. Ve světě šoubyznysu se snažila poznat štěstí po boku hned několika slavných mužů. Mezi ty nejznámější, kteří stojí za zmínku, patří idol mnoha mladých dívek – Josh Harnett, Justin Timberlake či Ryan Reynolds, se kterým Scarlett v součastné době také žije.

Filmy ve kterých jsme mohli spatřit Scarlett

Mezi nejznámější filmy a komedie, ve kterých jme mohli shlédnout a posoudit herecký výkon této nadějné herečky patří Amazon, Černá Dahlia, Holka na hlídání, Přízračný svět, Zaříkávač koní, Dám doma 3, Perfektní scóre, Match Point – hra osudu, Briliant, Vražedné alibi, Ztracení na Manhattanu či například Píseň lásky samotářky a Spongebob v kalhotách.

Další zajímavé informace o sexy ženách:

Lucie Borhyová a její ňadra

Laďka Něrgešová je posedlá sexem

Vnadná Berenika Saudková

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

Krásná ošklivka Katka

Veronika Vařeková - prostě dokonalá....

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Záhadná úmrtí celebrit – 1. díl
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies