Alicia Keys – ztělesnění talentu

Americká kráska Alicia Keys je považována za jednu z nejtalentovanějších žen současného hudebního světa. Je držitelkou mnoha platinových desek a devítinásobnou vítězkou cen Grammy. Letos v rámci svého turné zavítá i do Prahy!

Zpěvačka Alicia Keys na svém propagačním focení

Alicia Keys - životopis v kostce

Alicia Keys se narodila 25. 1. 1981 irsko-italské matce Terri Augello a jamajskému otci Craigovi Cookovi v New Yorku. Protože se rodiče rozvedli když byla ještě hodně malá, žila dlouho v chudobě jen se svou matkou. Ve svých čtyřech letech si zahrála malou roli v jednom díle seriálu The Cosby Show. V sedmi letech začala hrát na klavír. Ve čtrnácti napsala svou první píseň. V šestnácti letech ukončila studium na umělecké škole a přestože se dostala dále, na Kolumbijskou univerzitu, rozhodla se dát přednost hudební kariéře.

Alicia Keys a její alba

Alicii objevil lovec talentů Clive Davis. Svou kariéru naplno odstartovala ve dvaceti letech albem Songs In A Minor. Okamžitě se v Americe stala nejprodávanějším nováčkem roku. S druhým albem The Diary Of Alicia Keys už takový úspěch neměla, přesto si vysloužila přezdívku novodobá Whitney Houston. Zatím posledním albem je soulovější a méně komerčnější As I Am.

Alicia Keys jako herečka

Alicia Keys je nejen výbornou zpěvačkou a textařkou (je autorkou všech svých skladeb), ale také talentovanou herečkou. Zahrála si ve filmech jako je Smoking Aces, Sejmi eso nebo po boku Scarlett Johanson v komedii Holka na hlídání. Letos se herecky účastní natáčení filmu The Secret Life Of Bees.

Alicia Keys podporuje charitu

Alicia Keys využívá svého věhlasu také pro dobročinné účely. Působí v nejrůznějších charitativních a neziskových organizacích. Je spoluzakladatelkou a velvyslankyní neziskovky Keep A Child Alive, která poskytuje léky africkým rodinám postiženým AIDS. Angažuje se i v činnosti charitativní organizace Frum Tha Ground Up, jenž zase inspiruje a podporuje mladé Američany k dosáhnutí úspěchu. Vystupuje na proslulých akcích jako je Live 8 nebo Live Earth. S Bono Voxem dokonce u příležitosti světového dne AIDS nazpívala cover písně Don't Give Up.

Alicia Keys má letos koncert v Praze!

Svůj smysl pro dobročinnost Alicia Keys projevila i při organizování letošní koncertní šňůry, která zahrnuje také vystoupení v Praze. Z každé zakoupené vstupenky jde 50 Kč na konto Avon proti rakovině prsu. Jedinečným Aliciiným hlasem se budete moci pokochat už 14. října od 20 hod. v Aréně HC Sparta Praha. Kromě písní z Alba As I Am zazní i hitovky jako je Fallin, A Woman´s Worth, Superwoman nebo Karma.

Další sexy zpěvačky na Samuraji

Jenifer Lopez – latinskoamerická krev

Anastacia – potěšení pro ucho i oko

Shakira – hvězda latinskoamerického nebe

Nelly Furtado – rozpálí vás nejen hudbou

Jamelia – nahá v boji za práva zvířat

Bouřlivý život Mariah Carey

Sexy zpěvačka Leona Lewis 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Comeback božské Angeliny??
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies