Nelly Furtado - rozpálí vás nejen hudbou

Nelly Furtado má nepřehlédnutelné charisma! Víte, že kanadská zpěvačka Nelly Furtado původně začínala s rapem? Proč je její hudba tak různorodá? A jak je to s její sexuální orientací?

Nelly Furtado

Hudební začátky Nelly Furtado

Diskografie Nelly Furtado

2006 Loose
2003 Powerless (Say What You Want)
2003 Folklore
2001 Turn Of The Light
2000 Whoa, Nelly!

 

2006 Loose - úspěšné singly Promiscuous, Say it right a All good things

Je to už sedm let, kdy Nelly Furtado vydala svoje první album Whoa, jejíž součástí byl i singl I´m like a bird. Za píseň získala dokonce Grammy! Další alba nebyla příliš úspěšná, ovšem albem Loose se obrátila celá její hudební kariéra. Nelly Furtado nenechala nic náhodě a svou bojovností zaútočila na přední hudební hvězdy současnosti. Konkurence v podobě Gwen Stefani a Shakiry, o kterých se v případě Nelly často hovoří, tak musí zabrat. Album Loose je totiž plné hitovek a hudba nabrala zcela odlišný směr.
Nelly Furtado se při vznikání alba obklopila skvělým týmem, v čele s producentem Timbalandem. Loose, točené v Miami, se řadí do první ligy současných alb, jde o současný zvuk a výborně laděnou produkci.

 

 

Inspirace Nelly Furtado

Jak sama Nelly říká, jde o to lidi hudbou okouzlit a nadchnout. Píseň musí být smyslná, chytlavá a musí vás rozpálit, což se Nelly ve většině singlů z alba Loose daří. Při skládání Nelly inspiruje to, co prožívá každý člověk. Od vášní až po bolest.

 

 

Nelly Furtado si v rytmech příliš nevybírá

Možná se vám vybaví název jednoho z úvodních singlů - Promiscuous. Nelly připouští, že být promiskuitní na ni sedí - ale pouze v hudebních stylech. V její hudbě se odráží soul, rap, r´n´b, folk, indické i latinské rytmy, ze kterých si vybírá to nejlepší.

 

 

Nelly Furtado prozradila lásku k ženám

Nelly Furtado má sice s dýdžejem Lil´Jazem dceru, ale při rozhovoru pro gay magazín GUS přiznala, že ji přitahují také ženy. Přisuzuje to čínské medicíně a myšlence, že lidé v sobě nesou mužskou i ženskou energii.
Zpěvačka Nelly Furtago, které v žilách koluje portugalská krev přiznává, že vztah se ženou je pro ni velmi smyslný. „Ženy jsou nádherné a sexy”, tvrdí zpěvačka.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nejmodernější vychytávky na vaše kolo
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies