Sexy zpěvačka Leona Lewis

Zpěvačka Leona Lewis se stala vítězkou v soutěži X Factor ve Velké Británii. Během pár chvil se její popularita vyšplhala na samý vrchol a její hit Bleeding love doslova obletěl celý svět.

Zpěvačka Leona Lewis při svém propagačním focení

Sexy Leona Lewis

Leona Lewis se narodila 3. 4. 1985 v Londýně. Je ve znamení berana a o tom svědčí i její cílevědomost. Leona na venek vypadá velmi sebevědomě, avšak tvrdí o sobě, že uvnitř zůstane pořád stejně plachá, tak jako tomu bylo i před tím, než se přihlásila do soutěže X Factor. Na pódiu působí jako divoká, sexy kráska, ale v zákulisí byste si jí pomalu ani nevšimli.

Leona Lewis a album Spirit

Právě na albu Spirit se nachází hit Bleeding love, který stále patří mezi nejstahovanější písně. Album celkově obsahuje krásné baladické písničky, které se střídají s temperamentními rytmy. Leona na albu pracovala velmi tvrdě a je to také znát.

Leonu čeká velká budoucnost

Hudební vydavatelé se mohou přetrhnout, aby také ukořistili něco z umu Leony Lewis. Leona nyní spolupracuje se světovými hudebními špičkami a během několika měsíců si u nich získala obrovský obdiv. Může počítat se skvělou budoucností, dveře jsou otevřené dokořán.

Jaká je Leona Lewis?

Leona o sobě říká, že stěžejní je pro ni kreativita. Zpívání by se chtěla věnovat tak dlouho, jak jen to bude možné. Je nadšená z toho, že při soutěži ji všichni podporovali, což na začátku vůbec nečekala, protože si nevěřila. Sláva ji vůbec nezměnila a tím se pro okolí stala ještě mnohem více atraktivnější. Zachovat si vlastní osobnost ve světě showbyznysu totiž vůbec není lehké.

 

„Ze své nové desky jsem naprosto nadšená a doufám, že stejně nadšený z ní bude každý, kdo si ji poslechne“.

 

Krásná ošklivka Katka

Další sexy kráska - Vlaďka Erbová

Katarína Knechtová - zpěvačka skupiny PEHA

America Ferrera alias ošklivka Betty

Kateřina Kristelová a fotky pro Playboy

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Co si v kinech nenechte určitě ujít!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies