Bouřlivý život Mariah Carey

Slavná popová zpěvačka Mariah Carey, která v devadesátých letech prodala více než 80 milionů alb, má za sebou poměrně bouřlivý život - od rozvodu, přes zhroucení až po odchody a návraty na hudební scénu...

Zpěvačka Mariah Carey při svém reklamním focení

Mariah Carey ve zkratce

Datum narození: 27. března 1970
Místo narození: Long Island, New York, USA
Znamení: beran
Povolání: zpěvačka, herečka

 

Tělo Mariah Carey

Výška: 175 cm
Míry: 88 – 58 - 87
Hmotnost: 60 kg
Barva vlasů: hnědá
Barva očí: hnědá

 

 

Život Mariah Carey

 

Mariah Carey se zpívání začala věnovat již od svých dvou let a od čtyř začala navštěvovat hodiny zpěvu. Poté, co v roce 1987 dokončila střední školu v New Yorku, se přestěhovala na Manhattan, kde přes den pracovala jako servírka a v noci se věnovala hudební kariéře.

Začalo to v osmnácti

Když bylo Mariah osmnáct, šla s její přítelkyní, zpěvačkou Brendou K. Starr, na party CBS Record. Brenda přemluvila Mariah, aby s sebou vzala jednu z jejích demo nahrávek. Ta se dostala do rukou Mottoly (prezident Columbia Records, později Sony), který s ní v roce 1988 podepsal smlouvu.

 

Brzy nato Mariah vydala svůj první singl s názvem Vision of Love, jenž se po svém uveřejnění stal hitem číslo jedna. Ihned nato, roku 1990, dokončuje své debutové album s názvem Mariah Carey. Své druhé album Emotions, v němž jsou hity jako např. Can’t Let Go či Make it Happen, vydává o rok později.

 

Mariah Carey se vdala

V červnu roku 1993 se Mariah vdala za Mottolu ve velkolepém obřadu v Manhattanském kostele sv. Tomáše. Vydrželi spolu pět let a poté se rozvedli. Mariah pak tři roky chodila s latinským zpěvákem Luisem Miguelem.

Zhroucení Mariah Carey

V červenci 2001, kdy byla fyzicky i emočně vypjata, se Mariah zhroutila a byla hospitalizována na psychiatrickém oddělení v New Yorské nemocnici. Podle blízkých byla příčinou zhroucení příprava na propagaci celovečerního filmu Glitter a jeho soundtracku. Uvedení filmu bylo odloženo ze srpna na září 2001. Po čtrnáctidenní hospitalizaci pustili Mariah z nemocnice .

Odchody a návraty Mariah Carey

Po kontraktu na 80 milionů dolarů s Virgin Records (vlastníkem je EMI), v dubnu 2001, Mariah a Virgin Record ukončili vztahy. Důvodem byl finanční neúspěch filmu Glitter a jeho soundtracku, které jednoduše nedokázaly generovat dostatečné zisky.

 

Mariah Carey údajně odešla od Virgin s 50 miliony dolary, které měla zakotvené ve smlouvě. V květnu 2002 podepsala smlouvu s Universal Music a v prosinci se vrátila zpět na hudební scénu se svým dalším albem Charmbracelet.

 

Michelle Rodriguez - fakt drsná holka

Mandy Moore má nadání

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Umění nebo perverze – kde je hranice?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies