Anastacia - potěšení pro ucho i oko

Málokdy se v době rychlokvašených superstar podaří vydávajícím firmám narazit na zpěvačku, která má kromě mimořádného hlasu i šarm a půvab. Anastacia si za pár let vybudovala silnou pozici a nepotřebovala k tomu žádné skandály a výstřelky.

Americká zpěvačka Anastacia na své propagační fotografii

Anastacia - soul v těle modelky

Anastacia Newkirk je v současnosti jednou z nejpopulárnější zpěvaček světa. Prodává milióny alb, sbírá ocenění, ale zároveň rozhodně není rychlokvašenou hvězdou, jejíž sláva se počítá na měsíce. Díky svému soulově zabarvenému hlasu si vybojovala renomé i u kritičtější části posluchačské obce. Při jejich dosavadních albech plesali i ti recenzenti, kteří často volají po kvalitní pop music. Anastacia splňuje nejtajnější přání všech hudebních producentů a manažerů.

Anastacia - těžce zkoušená superstar

V přitažlivém těle se skrývá hlas, kterým se často pyšní pouze černošské zpěvačky a který je velice snadno rozpoznatelný v té nadprodukci hudebních vydavatelství. Kombinace soulu, popu a rocku s jejím jedinečným vokálem je přesně to, co fanoušci vyžadují, protože za tím necítí žádné machinace hudebního průmyslu. K popularitě Anastacie přispěl i její vítězný boj s rakovinou prsu, který začal na začátku roku 2003. Po úspěšném startu to byla velká rána v její kariéře. Anastacia se však z toho nejen vyhrabala, ale dokázala ze špatných časů vytěžit to nejlepší pro svou tvorbu.

Anastacia - když tanečnice zazpívá

Anastacia se narodila v Chicagu a protože matka byla herečkou v Mecce všech muzikálů na Broadwayi a i otec cestoval po východním pobřeží jako zpěvák, byl pro ní těžko jiný výběr než umělecká kariéra. Sice slečna Newkirková o zpěvu nechtěla ani slyšet, ale ovlivnění především matkou bylo tak velké, že se není třeba jejím dalším krokům divit.
Začínala sice jako tanečnice se svou sestrou, objevila se i v některých klipech na MTV, ale zvrat nastal, když ji jeden z producentů dostal do pořadu The Cut, který vyhledával pěvecké talenty. Mezi 160 účastníky se Anastacia protlačila až do první desítky, což následně vedlo ke spolupráci s Michaelem Jacksonem.

Anastacia - co tě nezabije ...

Spolupráce s ním otevírá zpěvačce mnoho dosud uzamčených dveří a vrcholem všeho je smlouva s Epic a album Not That Kind z roku 2000. V tom okamžiku se o Anastacii ví nejen ve státech, ale prosazuje se i v Evropě, kde jde toto album (a i následující Freak of Nature a Anastacia) na dračku a tento stav trvá dodnes. Kdyby nebylo pozdějších zdravotních problémů, dalo by se hovořit o dokonalém americkém snu.
Anastacia však i přesto a zároveň i díky tomu stojí zakotvená v realitě a rozhodně ji nehrozí, že by na ni hudební svět zapomněl nebo si ho něčím rozhádala. A divíte se, že jsme ji zařadili do rubriky sexy? Myslíte kvůli vzhledu? Tak si poslechněte ten hlas a uznáte, že jinam jsme ji dát opravdu nemohli.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Dragster – adrenalinová zábava pro chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies