Zuzana Norisová

Zuzana Norisová je nejen uznávanou herečkou, zpěvačkou a tanečnicí. Tato kráska se ve světě celebrit proslavila také svým extravagantním stylem oblékání, který se dá jen stěží přehlédnout...
Zpěvačka Zuzana Norisová při svém focení

Ze života sexy Zuzany Norisové

Zuzana Norisová se narodila 24. ledna 1979 v Malackách. Vystudovala hudebně-dramatický obor na konzervatoři v Bratislavě. Mezi její záliby patří herectví, zpěv a také tanec. Díky vydařené účasti ve StarDance III Zuzka uvažuje, že se dá na profesionální dráhu tanečnice. V taneční soutěži StarDance III byla Zuzka se svým partnerem vždy jasná favoritka na vítězství, v konečném výsledku ovšem skončila druhá.

Zuzana a její hvězdná kariéra

Zuzana Norisová se nejvíce proslavila díky filmovému muzikálu Rebelové, kde hrála hlavní roli. Od té doby její hvězdná kariéra prudce stoupá. Další významnou rolí Zuzaniny kariéry je letuška v oblíbeném diváckém seriálu Letiště. Nesmíme opomenout filmy Milenci a vrazi, Boží pole s.r.o. Zuzka se také objevuje v muzikálech – mezi nejznámější patří Tři mušketýři, Kleopatra, Tajemství.

Zuzana Norisová a její světoznámá extravagance

Zuzka se ve světě celebrit proslavila také svým stylem oblékání, který se dá jen stěží přehlédnout. Někdy to vypadá, jak kdyby si na sebe oblékla to, co ji přišlo právě pod ruku. No řekněte sami, pověsili byste si na uši místo náušnic prášky, konkrétně ibalgin? Vy možná ne, ale pro Zuzku to není žádný problém. Na druhou stranu musíme ovšem říci, že originalita se cení.

Další sexy celebrity na Samuraji

Lucie Vondráčková

Victoria to rozjíždí!

Exotická kráska Amelia Vega

Kirsten Dunst – Spidermanova holka

Sexy Amy Winehouse – in a nebo out?

Sarah Jessica Parker - je libo Sex ve městě?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.0 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Recenze filmu Největší z Čechů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies