Victoria to rozjíždí!

Exotická zpěvačka Victoria se věnuje zpěvu od malička. Teprve nyní, kdy navázala spolupráci se zahraničními producenty, kteří pracovali i na písničkách takových celebrit jako je např. Jamelia, se ale dá říci, že to Victoria rozjíždí ve velkém.
Česká zpěvačka Victoria při svém focení

Mulatka Victoria

Svému exotickému vzhledu Victoria vděčí své mamince afričance (otec je čech). Victoria se narodila 13. 11. 1983 v Kapském městě v Jihoafrické republice, v roce 1998 se ale s rodinou odstěhovala do Prahy. Najednou se musela naučit úplně nový jazyk – češtinu. Victoria to ale zvládla skvěle a dnes nejde znát, že někdy žila jinde než v České republice (i když sama tvrdí, že má dodnes potíže se skloňováním).

Victoria a její pěvecká kariéra

Victoriina touha zpívat se projevila už v dětství. Už jako malá zpívala v gospelovém souboru a učila se hrát na klavír. V době dospívání si zamilovala R&B a láska k tomuto hudebnímu stylu ji neopustila dodnes.

"This Is Me" a "Velvet" - alba v rytmu R&B

V roce 2000 začala Victoria příležitostně vystupovat po českých a slovenských klubech a o tři roky později vystupuje po boku Dary Rolins na třítýdenním turné. V roce 2004 se v rádiích objevují její první nahrávky a Victoria slaví obrovský úspěch. Rok poté vydává své debutové album „This Is Me!“. Později navazuje spolupráci s významnými zahraničními producenty a v roce 2008 vydává o poznání vyspělejší album Velvet, které ji možná otevře dveře i na jiná než česká pódia.

 

V současné době Victoria objíždí nejrůznější clluby, diskotéky a festivaly. Nafotila spoustu fotografií do známých módních časopisů a stala se moderátorkou Fajn Rádia, kde má svůj vlastní pořad s názvem FAJN BLACK CHART.

Co o Viktorii možná nevíte

Pseudonym Victoria zní nadmíru vznešeně, pravé jméno Victorie zní o něco méně vznešeněji - Věra Ficková. Věra v době, kdy žila v Jihoafrické republice, mluvila anglicky, proto také většinou zpívá v angličtině. Umí ale i holandsky a italsky. Většinu svých písní si skládá sama.

Další sexy zpěvačky

Sexy zpěvačka Rihanna

Alicia Keys – ztělesnění talentu

Kelly Clarkson – nadějná hvězda Ameriky

Tereza Kendrlová má erotické fotky

Bouřlivý život Mariah Carey


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Christina Aguilera ft. Cher aneb Hříšný tanec 3
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies