Vyhoď ten křáp a pořiď si pořádný notebook!

Jste se svým stávajícím notebookem nespokojen? Nevyhovuje vám jeho vzhled, výkon a nebo něco jiného? Pokud odpovíte ano, tak jej zahoďte a pořiďte si nový, našlapaný notebook! Nabídka je opravdu pestrá - nemusíte se tedy bát, že by se právě pro vás nenašel ten pravý!

Fotografie na pootevřený notebook Asus G73

Ideální notebooky pro milovníky her a 3D

Milovníkům her, kteří od svého notebooku vyžadují velmi slušný výkon, můžeme doporučit hned dva nové herní notebooky od Asusu z řady Republic of Gamers s označením G53 (15,6“) a G73 (17,3“). Oba charakterizuje speciální design, který je inspirovaný neviditelným letounem Stealth. Nemusíte se ovšem bát, že budou notebooky neviditelné…Jsou dostatečně viditelné a navíc se mohou pochlubit velmi slušným výkonem, který ocení každý herní pařmen.

Jsou vybaveny grafickou kartou NVIDIA GTX 460M optimalizovanou pro rozhraní DirectX11 a také pro procesory Intel Core i5/i7. Model G73 navíc podporuje 3D hraní ve vysokém rozlišení pomocí technologie 3D Vision (pro zobrazení 3D efektu je potřeba použití speciálních brýlí, které jsou schopny zobrazit 120 snímků za vteřinu / 60 snímků pro každé oko). Oba notebooky umožňují 3D výstup na jakékoli kompatibilní velkoplošné televizi přes rozhraní HDMI 1.4.

K silné grafice nechybí ani dobrý procesor – vybrat si můžete z Core i3, i5 a i7 (až čtyřjádrový). Standardní 4 GB RAM-ka sice ničím neoslní, za to 750 GB disk již ano. V základu mimo jiné naleznete DVD nebo Blu-Ray mechaniku, Wi-Fi, Bluetooth, čtečku karet 8 v 1, 2 MPix webkameru nebo gigabitovou síťovou kartu.

Zaujal vás některý z těchto dvou podařených kousků a rád byste si jej koupil Pokud ano, musíte ještě chvíli počkat – na trh by měly přijít počátkem příštího roku. Jejich cena by se měla pohybovat okolo 40.000 Kč.

Asus G53, zdroj: Asus

Ideální notebook pro milovníky designu

Pro ty, kteří si rádi připlatí za exkluzivní vzhled tu máme jednu lahůdku. Jedná se o notebook, který je vyrobený ze dřeva – přesněji z bambusu. Vyrábí je známá společnost Asus, která tuto modelovou řadu pojmenovala jako Bamboo Series. Nejnovějším kouskem v této sérii je Asus U33J. Prvním modelem byl Asus U6V – ten ale nebyl příliš kvalitně zpracovaný, proto o něj nebyl velký zájem. Nyní je ale vše jinak… Novinka, se kterou přichází na trh, je úplně o něčem jiném!

Pokud by vás zajímalo, v čem je jeho přednost, tak vám to rádi povíme. Za prvé je to notebook s exkluzivním vzhledem, navíc je vyroben z ekologicky šetrného materiálu. Oproti „plastovým“ notebookům má navíc speciální povrch, na kterém nejsou vidět známky běžného používání – například otisky prstů, mírné škrábance, apod. Za zmínku stojí také dlouhá výdrž baterie, slušný výkon či třináctipalcový displej. Asi největším tahákem u něj je USB 3.0, které umožňuje až 10× rychlejší přenos než USB 2.0. Cena se pohybuje okolo 25.000 Kč.

Asus U33J, zdroj: Asus

Ideální notebook pro milovníky 3D filmů a hlasité hudby

Do třetice všeho nejlepšího si představíme speciální 3D notebook LG Xnote A510, který je postaven na platformě Intel Capella. Jeho předností je 15,6 palcový LED displej s Full HD rozlišením a podporou 3D. 3D obraz je zprostředkováván pomocí speciálních, polarizačních 3D brýlí a softwaru TriDef, který konvertuje 2D obraz do 3D.

Mezi hardwarovou výbavu tohoto krasavce patří čtyřjádrový procesor Intel Core i7 840QM nebo 740QM, grafická karta NVIDIA GeForce GT 425M s 1GB VRAM, HDMI 1,4 čtečka otisků prstů a Blue-ray mechanika. O pořádné ozvučení se postará technologie

SRS TruSurround HD. Informace o jeho dostupnosti a ceně prozatím nejsou známy. Nechme se tedy překvapit, kdy se objeví tato novinka na českém trhu.

LG Xnote A510, zdroj: LG

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies