Sexy Ivana Jirešová

Ivana Jirešová patří mezi herecké hvězdy. Předtím byla pouze jednou z neznámých divadelních hereček. Díky roli sympatické Lucie v Ordinaci v růžové zahradě ji dnes zná celá republika.

Herečka Ivana Jirešová při focení s modrou čepicí na hlavě

Sexy Ivanu Jirešovou se v dětství pletli s klukem

Ivana Jirešová prožila dětství v Písku, zde se díky dramatickému kroužku, který jí ohromě bavil, dostala k herectví. Jako dítě vypadala Ivana spíše jako kluk, tvrdí, že si ji často s klukem pletli i ve škole. Základ položený v dramatickém kroužku se ji hodil později na konzervatoři. Do Prahy odešla ve svých čtrnácti letech, což byl pro rodačku z Písku velký skok.

Kdysi si přivydělávala jako barmanka

Díky cílevědomé a střeštěné povaze jí nakonec studium moc problémů nedělalo. Navíc zde poznala velkou kamarádku, další známou herečku, Lindu Rybovou. Po konzervatoři následovalo první angažmá, které Ivaně Jirešové nabídli v libereckém divadle F.X.Šaldy. Zde si přivydělávala mimo jiné i jako barmanka. Takle zkušenost se jí hodila při první velké televizní roli v jednom z našich nejúspěšnějších seriálů...

Ordinace a cena TýTý

Ve veleúspěšném seriálu Ordinace v růžové zahradě si zahrála sympatickou barmanku Lucku a opět se zde setkala se svou kamarádkou Lindou Rybovou. Úspěch seriálu zařadil Ivanu mezi top české celebrity. Dokonce vyhrála i cenu v anketě TýTý za objev roku. V létě patřila mezi hlavní herecká esa na Letních Shakespearovských slavnostech, které u diváků sklidily obrovský úspěch.

Sexy ženy si potrpí na zdravou výživu

O Ivaně Jirešové je známo, že si potrpí na zdravou výživu. Svůj volný čas věnuje především své malé dceři a manželovi Viktoru Dykovi. Protože se věnuje józe, cítí se vyrovnanější, než kdy předtím. Podle svých slov by jógu chtěla cvičit i v Himálaji.

Další zajímavé informace o sexy celebritách:

Eva Aichmajerová (nejen) nahá

Lucie Borhyová a její ňadra

Laďka Něrgešová je posedlá sexem

Vnadná Berenika Saudková

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Krásná a sexy Elisha Cuthber

Carmen Electra versus Pamela Anderson

 

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies