Výběr nového auta - sedan nebo combi?

I po výběru konkrétního modelu auta máte další možnost výběru, a to v typu karosérie. Zajímá vás rozdíl v jednotlivých typech? Provedením karosérie Sedan a Combi se zaobírá dnešní článek.
Zadní náprava automobilu značky Volvo

Strategie automobilek - co přináší svým zákazníkům?

Automobilky se dnes snaží pochopit svého odběratele, tedy zákazníka a poskytnout mu auto, dle jeho představ. I po velmi pečlivém výběru druhu automobilky a zvolení konkrétního modelu, má zákazník povětšinou další volbu, a to v podobě typu karosérie.

 

Ta model uzpůsobuje dle předpokládaného a zákazníkem upřednostněného pozdějšího využívání. Proto vznikly různé druhy karosérií jednotlivých modelů aut. Mezi často volené uzpůsobení vozu, patří provedení Sedan a Combi.

Sedan a jeho design

Provedení sedanu vypadá velmi elegantně a designové provedení má širokou možnost variability. Proto bývá často užíván pro nejlepší vlajkové lodě automobilek, které jej představují, jako své nejlepší vyrobené vozy.

 

Možnost uzpůsobení karoserie je opravdu veliká, i pro pozdější sportovní úpravy, úplnou proměnu automobilu či případnou kompletní tuningovou úpravu. Takové auto je vhodné pro podnikatele, kteří dávají přednost limuzínám, které mají velmi reprezentativní charakter. Provedení sedan je také vhodné pro uživatele s menší nutností přepravy zavazadel.

Combi – oceníte praktičnost tohoto vozu

Oproti sedanu provedení combi poskytne majiteli vozu obrovský vnitřní objem a to nejen zavazadlového prostoru. Přeprava rodiny se zavazadly, nebo delší výlet s přáteli s možností převozu případného sportovního vybavení přímo v autě, nebo na střeše vozu, zde není žádným problémem.

 

Výrobci sází povětšinou na maximalizaci užitečných vlastností, před dokonalostí estetického provedení. Prostor navíc se vždy hodí - to je slogan výrobců při provedení karoserie combi.

Z lákavé nabídky rubriky Auto/moto

Dodger Viper – neřídíte ale krotíte

Motocykly – pohodlí nebo čistý adrenalin?

Je jaro - motorky vyrážejí do ulic...

WRC - na plný plyn...

Reportáž – jarní tuning sraz Kopřivnice

Superautomobily Ferrari

Nová Škoda superb

Iconic GTR Roadster – dokonalé auto?

Chooper – motorka snů

Fisker karma – elektromobil absolutně bez zvuku?

Nejoblíbenější auta v České republice - 1.díl

Volvo XC60 – bezpečnost především

Caterham RS – luxusní auto pro pěkné počasí

Tuning srazy 2008

Alfa Romeo 8C Competizione Spider

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nové drsné filmy v našich kinech
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies