Tipy na adrenalinový zážitek

Toužíte po skutečně adrenalinovém zážitku, na který jen tak nezapomenete? Pak máme právě pro vás spoustu skvělých tipů, jak si tento sen splnit. Nechte se inspirovat našimi radami na skvělé adrenalinové zážitky!
sport

Tipy pro muže – adrenalinové zážitky

Pokud si myslíte, že už jste toho zkusil hodně a stále hledáte ten pravý adrenalinový zážitek, pak se naberte fantazii z našich skvělých tipů, které každého drsného muže vezmou až do sedmého nebe…

1. Seskok padákem

Seskok padákem patří mezi velmi oblíbený druh adrenalinového zážitku. A pokud jste to ještě nezkusili, tak si buďte jistí, že seskok padákem je skutečná bomba! Co vás čeká? Pokud máte odvahu, můžete si zaplatit kurz samostatného seskoku, před kterým se dozvíte potřebné instrukce.

 

Připravte se na skutečný adrenalin, protože budete skákat úplně sami – jednoduše řečeno, máte osud ve svých rukou. Pokud si sami netroufnete, můžete si objednat tandemový seskok, při kterém vás doprovodí instruktor. Takový zážitek vás vyjde od 2000 do 4000 Kč.

2. Rafting

Pořádně divoká jízda na raftu ve vás zanechá nezapomenutelné zážitky. Tento sport je poměrně nebezpečný, zato se rozhodně vyplatí jej vyzkoušet. Na raftu s vámi může jet až dalších 5 osob, takže si k tomuto zážitku můžete přizvat také své kamarády. Cena se pohybuje od dvou tisíc korun.

3. Za poznáním do jeskyně

Jestliže jsou pro vás předchozí tipy málo zajímavé, pak zvolte výpravu do hlubin skutečné jeskyně! Co vás čeká? Několikačlenná výprava spolu s instruktorem sestoupí do hlubin velkého jeskynního komplexu.

 

To vše s pomocí plného vybavení, ale počítejte s tím, že se pořádně zapotíte. Po traverzách a visutých žebřících budete muset po svých! Cena na osobu je navíc velmi příznivá – vejdete se do dvou tisíc korun.

4. Letecká akrobacie

Co říkáte na výlet v letadle, který se „zvrtne“ v opravdovou smršť? Letecká akrobacie je určena pro skutečně silné nátury. V průběhu desetiminutového letu se vám párkrát pěkně obrátí žaludek. Zato si odnesete zážitek, na který jen tak nezapomenete. Cena se pohybuje zhruba od dvou tisíc korun.

 

Další zajímavé články z rubriky svět muže

Obydlení Marsu - fakt nebo fikce?

Televizní reklamy a jejich vliv na člověka

Ideální hospoda pro správné chlapy

Rybaření - rybolov z břehu i bez navijáku

Nejbrutálnější zločiny historie

Je normální být nevěrný?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Driftováni aneb k cíli zásadně šejdrem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies