Je normální být nevěrný?

Spousta manželských i nemanželských párů se během svého života setkali s nevěrou. Buď si ji zkusili na vlastní kůži, nebo ze strany partnera. Je normální být nevěrný? A jak jsou na tom muži a ženy s nevěrou?

Ženské nohy na neustlané posteli

Nevěra a vztahy

Je až alarmující, že naprostá většina žen i mužů už někdy byli svému partnerovi nevěrní. Někteří tvrdí, že nevěra je pro ně špatná zkušenost a už to nikdy neudělají. Známé pořekadlo praví, že do jedné řeky dvakrát nevstoupíš. O nevěře se to však říct nedá. Většina „nevěrníků“, kteří už jednou podvedli, to udělají zas nebo to dokonce dělají opakovaně.

Láska a nevěra se nevylučují

Láska a nevěra jsou témata, která se vzájemně nevylučují. Lidé mohou být až po uši zamilovaní do svého partnera či partnerky, a přesto mohou podvést. Za vše mohou hormony. Dělají si v našich tělech, co chtějí a často se vymknou kontrole. Přestože jste zamilovaný, nevěrný můžete být z prostého důvodu – ta druhá vás prostě hrozně přitahuje…

Ženy a sex

Že jsou na tom ženy se sexem o poznání jinak, než muži? Že se ženy na sex dívají jako na celek – romantika, milování, mazlení, muži naopak berou sex jako svou potřebu a nespojují ho s ničím jiným? To je dávno minulostí, dnes je sex pro ženu stejně důležitou součástí života jako pro muže, a fyzická touha mnohdy silnější než cit. Z těchto důvodů se procento nevěrných žen neustále zvyšuje. Jinak je to samozřejmě se svědomím. Ženy jsou obecně citlivější, a proto mnohdy průhlednější a pokud nevěru samy nepřiznají, změní své chování natolik, že průměrně inteligentnímu chlapovi to prostě dojde.

Muži a sex

Muži jsou k sexu ale stále o trochu víc otevřenější. Pro muže sex většinou znamená pouze rutinní záležitost spojená s potřebou. Muži mají mnohem větší sexuální centrum v mozku, a tak je také přirozenější, že mají o něco větší a častější chuť na sex než ženy. 

Nevěra je projevem nespokojenosti

Nevěra je v podstatě známkou nespokojenosti. Nikdo by nebyl nevěrný, pokud by byl se svým partnerem maximálně spokojen. Přestože stoprocentní spokojenost můžete zažít, děje se tomu tak pouze v začátcích vztahů, které by laik popsal jako období „růžových brýlí“. Posléze se ve vztahu začínají objevovat rutinní záležitosti a rutina je důkladný zabiják věrnosti.

Obecně tedy můžeme říci, že nevěra je přirozenou záležitostí. Společnost, ve které žijeme, však podobné počínání neschvaluje. Nabízí se tedy pouze dvě řešení. Být věrný a udržet si vztah, na kterém mi záleží, anebo se oddávat přirozeným choutkám, které ovšem způsobují mnohé další komplikace…Co si vyberete vy?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.1 Počet: 10 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Když do divadla, tak na improshow!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies