Tajemná Christina Ricci

Sexy Christina Ricci se na filmových plátnech objevuje již od dětství. Ve svých 28-mi letech má za sebou už pěknou řádku filmů. Pojďte se společně s námi podívat do soukromí tajemné Christiny Riccci.
Modelka Christina Ricci při focení ve spodním prádle

Christina Ricci – něco málo z jejího života

Christina Ricci se narodila 12. února 1980 v kalifornské Santa Monice, jako nejmladší ze čtyř dětí známé modelky a právníka. Christina svou kariéru budovala již od útlého dětství, kdy hrála v mnoha televizních reklamách. V deseti letech uskutečnila svůj filmový debut v roli mladší dcery Cher ve filmu Mořské víly, kde si zahrála také Winona Ryder. Úspěšně se Christina zapsala do podvědomí diváků rolí Wednesday ve slavné komedii Addamsově rodině. která byla nominována na Oscara.

Sexy Christina Ricci – hvězdná kariéra herečky

Christina se proslavila nejen komedií Addamsova rodina a jejím pokračováním. Christinu jsme mohli také shlédnout v komedii Casper či Všichni moji muži, dramatu Ledová bouře. Zjevení, Dotek zla, v hororovém příběhu Ospalá díra, v úspěšném dramatu Zrůda a v mnoha dalších filmech.

Christina chce být vraždící šílenec?

Ano, sama Christina se v jednom rozhovoru přiznala, že by si ráda vyzkoušela roli vraždícího šílence. Citujeme: "Moje vysněná role je vraždící šílenec. Film je pro mě totiž způsob, jak si vyzkoušet věci, které byste nemohli dělat ve skutečnosti. A navíc, být vraždícím šílencem je tak strašně romantické.." Jak by se vám líbila Christina v takové "krvavé" filmové roli?

Která z těchto krásek je nejvíce sexy?

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

Krásná ošklivka Katka

Veronika Vařeková - prostě dokonalá....

Klára Issová - tajemná a úspěšná

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

První sexy fotky Vanessy Hudgens!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies