Sexy závodnice Olga Lounová

Herečka, zpěvačka a současná partnerka Xindla X se ve svých 29 letech, nezkušená a zamilovaná dostává na sedadlo spolujezdce rallye - zase o stupínek výše než „dám-každému-sekretářka“ z Ošklivky Katky nebo naprostý propadák, tak jak říká kritika? A není to jedno? Na fotkách vypadá skvěle!

Herečka Olga Lounová při svém propagačním focení ve spodním prádle

Bude mít nová černá „Landovic“ komedie TACHO úspěch? Pro hlavního hrdinu Alexe je závodění vším, po havárii se ale těžce zraní jeho spolujezdec a hledá proto náhradu. V tom se na scénu dostává Olga a její svůdný pohled, který Alexe naprosto poblázní... Přitom je Olga Lounová v soukromém životě hodná jako jehňátko - prožívá třetí vážný vztah a zarputile se staví proti modernímu pojetí okouzlit-užít-odkopnout. Vypadá to, že si aspoň ve filmovém životě chce vyzkoušet roli jedné z mnoha normálních slečen.

Jak se vlastně dala dohromady s Xindlem Ondrou? Všechno začalo nahráváním písničky Láska v housce - v rytmu lalalaj se do sebe páreček očividně zakoukal až se z nich vyklubal další z pěveckých VIP duet i v reálném životě.

Cudná Olga zatím neukázala více než zadeček, ale i tak její sexy fotky stojí za to!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Fenomén Nightwork
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies