Simpsonovi – fenomén, který hýbe světem

Simpsonovi, seriálový fenomém, který už více než 20. let získává stále nové a nové fanoušky po celém světě. Pojďte se společně s námi podívat na to, jak u této „normální“ rodinky běžně chodí.
Snímek z amerického seriálu Simpsonovi

Simpsonovi – slavná animovaná rodinka a jejich začátky

Tvůrcem, který dal život této animované rodince je Matt Groening. Poprvé se Simpsonovi objevili na televizní obrazovce 19. dubna 1987 v pořadu Show Tracey Ullmanová na televizní stanici FOX. Jak šel se Simpsonovými čas, jejich postavy se neustále zlepšovaly, až do té podoby, jak je můžeme spatřit nyní. Konečná podoba všech postav v seriálu byla k vidění teprve až 18. prosince 1989. Simpsonovi jsou jeden z nejdéle vysílaných seriálů na světě. V součastnosti se natáčí 19. série.

Kdo jsou vůbec Simpsonovi?

Homer, Marge, Bart, Líza a Meggie jsou hlavními aktéry celého seriálu, ve kterém se objevuje ještě mnoho desítek dalších postav. Všichni společně zažívají všední i nevšední dobrodružství ve svém městečku, které se jmenuje Springfield. Toto městečko bylo založeno roku 1976 Jeremiášem Springfildem, po kterém město dostalo i své jméno. Jeho nynějším seriálovým starostou je Joe Quimby. Zmatený a zapomětlivý „taťka“ Homer, starostlivá a pečlivá Marge, rošťácký Bart, chytrá a intelektuální Líza a velmi oblíbené roztomilé nemluvně - Meggie, která sice ještě nemluví, ale zato byste se divili co všechno dokáže. Věřte, že u tohoto seriálu se rozhodně nudit nebudete.

Simpsonovi ve filmu

Snad každý fanoušek této "žluté" americké rodinky se nemohl dočkat té chvíle, kdy bude se Simpsonovými natočen celovečerní film. Fanoušci se dočkali ! V červenci 2007 jsme mohli v kinech shlédnout jejich první celovečerní film, který se jmenoval „Simpsonovi ve filmu“. Tento film sklidil veliký úspěch a také mnoho kladných ohlasů.

Novinka – Simpsonovi a jejich komixové extrabuřty

Komixové příběhy rodinky Simpsonových jsou tady. Tyto komixové příběhy nekopírují děj seriálu, ale přichází s vlastními dobrodružstvími, samozřejmě vznikajících pod dohledem původních televizních tvůrců, v čele s Mattem Groeningem. V této knize, kterou lze již nyní zakoupit v knihkupectví, se například dozvíte, jak Homer vyroste, Bart se dostane do vězení, jak se Homer zamiluje do Selmy a nebo například to, jak do školy přijde nečekaný záskok...a mnoho dalších nečekaných příběhů. Kromě toho jsou tyto komixové příběhy doplněné krátkými epizodami točícími se kolem vedlejších postav – například autobusák Otto bude bojovat s upíry nebo klaun Krusty se dostane do tajných služeb atd.

Další zajímavé články v rubrice - kultura:

Spiderman 3 - čeká jej výzva života

Norbit - Eddie Murphy v trojroli

Kabát - zapovězená skupina

Dream Theater - hudba na pokraji šílenství

Korn - nu metaloví otcové

Terkel má problém - drsný animovaný příběh

Taxi 4 - automobilová sága pokračuje

Prázdniny pana Beana

Vratné láhve - hořká komedie

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nové hry útočí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies