Norbit - Eddie Murphy v trojroli

Hlavní hrdina Norbit (Eddie Murphy) je nesmělý kluk, kterého vychovali v sirotčinci. Když je starší, vezme si ho proti jeho vůli, ošklivá, tlustá a zlá Rasputia, která ho bije, zneužívá a je mu nevěrná, ale Norbitovi to je jedno..

Titulní plakát k filmu Norbit

Popis filmu Norbit

„Jmenuji se Norbit a sotva jsem se narodil, pohodili mě u dveří sirotčince.” Tak takhle začíná příběh smolaře Norbita Alberta Rice, v podání Eddiho Murphy, kterého se ujal vychovatel Wong (Eddie Murphy).

 

Jeho prvních devět let života v sirotčinci probíhalo docela v pohodě a v nevinných hrátkách s dětskou láskou Kate. Jednoho dne se ovšem Norbit setkal s velmi rostlou Rasputií (Eddie Murphy), která se rozhodla, že se za něj provdá a tím mu zbytek života promění v peklo.

 

 

Již dospělý Norbit pracuje v kanceláři stavební firmy, která patří Rasputiiným bratrům a slouží jen jako zástěrka jejich skutečné profese – tou je vymáhání výpalného. Ve volném čase se pak Norbit snaží „přežít” po boku obrovské a zlé manželky Rasputie.

 

 

Tento nesnesitelný život by zřejmě trval až do Norbitovi smrti, kdyby se však nevrátila Kate, která má v plánu převzít po panu Wongovi správu sirotčince. Ovšem co by to bylo za film, kdyby jejich společnému štěstí nebránila celá řada překážek. Katiin snoubenec, jenž chce spolu s bratry Rasputie proměnit sirotčinec v nevěstinec. A pak je tu hlavně sama Rasputia, která je opravdu těžká váha…

 

Norbit ve zkratce

Délka filmu: 102 min.
Žánr: komedie
Režie: Brian Robbins
Scénář: Eddie Murphy, Charles Murphy, Jay Scherick
Hrají: Eddie Murphy, Eddie Griffin, Cuba Holding Jr., Thandie Newton, Terry Crews
Přístupno od: 15 let
Výroba: USA 2007

 

Premiéra filmu Norbit

 

12. dubna 2007

 

Další jedinečné komedie v českých kinech

Taxi 4 - automobilová sága pokračuje

Prázdniny pana Beana

Vratné láhve - hořká komedie

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Google +1 aneb jak se vám líbí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies