Sexy Lucie Borhyová - slavná a úspěšná ...

Krásná, sexy, úspěšná a velmi žádaná...tak taková je moderátorka Lucie Borhyová. Pojďte se společně s námi podívat na osobní a „televizní“ život této krásky, která nenechá žádného muže chladným.

Televizní moderátorka Lucie Borhyová při černobílém focení

Sexy Lucie Borhyová – něco málo z jejího života

Lucie Borhyová je velmi úspěšná a sexy moderátorka, kterou můžeme pravidelně vídat na televizních obrazovkách. Tato žena se řadí v posledních letech na první příčky nejoblíbenějších žen v televizi. Lucie se narodila 16.dubna 1978 v Praze, kde také dodnes žije. Ve svém volném čase ráda sportuje. Mezi její oblíbené sporty patří golf a tenis.

Lucie Borhyová – erotické fotografie nejen v časopise Playboy

Ano, Lucie Borhyová stejně tak, jako řada dalších slavných "televizních" žen, nafotila před téměř dvěma lety lehce erotické fotky pro pánský časopis Playboy. Lucie také loňské léto nafotila sexy kalendář pro letošní rok, který se jmenuje „Lucie 2008“. Fotografie vznikly na Krétě.

Lucie Borhyová v soutěži Bailando – tančím pro Tebe

Tato kráska se zůčastnila charitativní taneční soutěže Bailando, kde si zatančila jako jedna z vybraných celebrit. Jejím tanečním partnerem byl Petr Pik. Taneční pár skončil na krásném 3.místě.

Celebrity a jejich soukromí– Lucie a její milenci

Lucii Borhyovou jsme mohli v posledních letech vidět po boku úspešného podnikatele Alana Babinského, nyní nově po boku řeckého idola Nika. V médiích se také spekulovalo o vztahu Lucie Borhyové s Petrem Pikem - tanečním partnerem v soutěži Bailando. Jak to však je doopravdy, to ví pouze Lucie.

Stoupla Lucii Borhyové sláva do hlavy?

Myslíte si, že Lucii Borhyové stoupla sláva do hlavy? Co si o tom myslí sama Lucie? „Já si myslím, že jsem se s celou tou situací a s ní související popularitou vyrovnala velice dobře, že pořád stojím oběma nohama na zemi, že mi to nestouplo do hlavy. Navíc moje okolí mě zná a bere to tak nějak normálně. Přejí mi, že dělám to, co dělám.“

Další zajímavé informace o sexy ženách:

Lucie Borhyová a její ňadra

Laďka Něrgešová je posedlá sexem

Vnadná Berenika Saudková

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

Krásná ošklivka Katka

Veronika Vařeková - prostě dokonalá....

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s filmem Mechanik zabiják
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies