Sexy Kesha Sebert alias Ke$ha

Kesha Sebert alias Ke$ha je oblíbenou americkou zpěvačkou a skladatelkou, která si musela svůj úspěch poctivě vybudovat. Tato sexy blondýna z Los Angeles sází na kombinaci hip hopu, elektroniky a drsné image.

Kesha Sebert

Ze života této sexy krásky

Kesha Sebert (celým jménem Kesha Rose Sebert) se narodila 1. března roku 1987 ve městě San Fernando Valley v Los Angeles. V roce 1991 se s rodinou přestěhovala do města Nashville, kde získala její matka (mimochodem také zpěvačka) kontrakt. Matka Pebe Keshu podporovala a propagovala ji ve všech nahrávacích studiích, se kterými kdy přišla do kontaktu. Získala tak mnoho důležitých kontaktů a zároveň rozvíjela svůj talent. Ve volném čase se Kesha učila psát písně.

Počátky hvězdné kariéry

V 17-ti letech Kesha odešla z Brentwood High School, kterou v té době studovala a vrátila se do Los Angeles, kde pokračovala ve své hudební kariéře. Chvíli pracovala jako servírka a snažila se přivydělat si telemarketingem. Potýkala se s finančními problémy a často skončila na ulici a prodávala své osobní věci, jen aby měla co jíst. Své zkušenosti pak promítala do své tvorby.

Kesha se objevila i coby herečka. Společně se svou rodinou si zahrála v epizodě seriálu "The Simple Life". Její hudba se objevila v různých seriálech, například Keshyna píseň "Former Overexposed Blonde" se objevila v seriálu "Degrassi: Next Generation", píseň "Backstabber" a "Chain Reaction" zase v seriálu "The Hills".

Podílela se na tvorbě textu singlu "This Love" skupiny The Veronicas, její hlas můžeme také slyšet v pozadí písničky "Lace & Leather" od Britney Spears. Keshu můžeme vidět ve videoklipu "I Kissed a Girl" od zpěvačky Kate Perry. Mimo jiné její hlas zazněl také v písničce "Round Round" od rapera Flo Rida. Spolupracovala s Pitbullem, Taio Cruzem, Jasonem Derikem a mnoha dalšími slavnými zpěváky a zpěvačkami. V roce 2009 Kesha podepsala smlouvu s RCA Rekord a začala pracovat na svém debutovém albu "Animal", které vyšlo na jaře roku 2010. První singl z tohoto alba "Tik Tok" se začal v amerických rádií hrát od 5. října 2009.

Pro zajímavost:

Skladba Tik Tok byla použita jako úvodní znělka kultovního seriálu Simpsnovi.

Ze soukromí této sexy krásky

Kesha si své soukromí pečlivě hlídá, je proto velmi těžké zjistit, zda-li se v současné době po jejím boku objevuje a nebo neobjevuje nějaký muž. Pokochat se ovšem můžeme její krásou, stačí se podívat do fotogalerie, která je umístěna pod článkem.

Sexy Ellen Pompeo

Sexy Billie Piper

Sexy Tatiana Pauhofová

Sexy Markéta Plánková

Sexy Charlize Theron

Sexy Stacy Ferguson alias Fergie

Sexy Phoebe Tonkin

Sexy Tarja Turunen

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Polonahá Kim Kardashian v reklamě na Sketchers
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies