Sexy Kelly Brook – nejlepší anglická modelka?

Měla slavného snoubence, hrála také ve slavných seriálech a filmech, působila na slavné hudební stanici. Hlavní obdiv si však zaslouží její tělo. Odborníci říkají - dokonalost sama...

Modelka Kelly Brook při focení ve spodním prádle na pohovce

Sexy ženy se nerodí každý den – Kelly Brook

Kelly Brook se narodila 23. listopadu 1979 v Anglii ve městě Kent. Její rodiče byli zcela obyčejní lidé a přesto vychovali jednu z nejkrásnějších žen současnosti. Matka pracovala jako kuchařka a otec byl konstruktér. Její doposud normální život se změnil, když bylo Kelly 16 let. Začala se věnovat modelingu.

 

Matka ji přihlásila do modelingové soutěže, která pro ni byla vstupem do světa modelek. Kelly soutěž vyhrála. Netrvalo to dlouho a začali se o ni zajímat přední světoví fotografové. Natočila třeba také reklamu na automobil Renault Megane. Titulní stránky časopisů jako jsou MAXIM, nebo Cosmopolitan na sebe nenechaly dlouho čekat.

Mezi celebrity vstoupila už jako osmnáctiletá

Kelly se však nevěnovala pouze kariéře modelky a svou budoucnost si chtěla nějak pojistit. Proto studuje na prestižní škole Stage School v Londýně. Zde se věnovala hlavně rozvíjení svého hereckého talentu.

 

Už ve svých 20-ti letech se objevuje na populární stanici MTV v hudebním pořadu, kde se také realizovala s pomocí tance. Menší herecké role se začli brzo objevovat a Kelly jsme mohli vidět například v populárním americkém seriálu Smallville, nebo ve filmu Loupež po Italsku. Na svou první hlavní roli Kelly také dlouho nečekala, vystřihla si ji ve filmu Škola svádění.

Erotické fotky jsou její doména, Kelly má božské tělo

V žebříčku top 100 nejvíce sexy žen světa, se Kelly jednou umístila na pátém místě a v roce 2005 tuhle anketu dokonce vyhrála. Získala také titul nejkrásnější ženské tělo v Británii. Vědci zjistili, že ideální žena, by měla mít právě takové proporce, jako má Kelly Brook.

Další zajímavé informace o sexy celebritách:

Laďka Něrgešová je posedlá sexem

Vnadná Berenika Saudková

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Krásná a sexy Elisha Cuthber

Veronika Vařeková - prostě dokonalá...

Kelly Clarkson - nadějná hvězda Ameriky

Nejvíce sexy češky - top 10

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Když do divadla, tak na improshow!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies