První sexy fotky Vanessy Hudgens!

Sladká Gabriela z Muzikálu ze střední (High School Musical) nafotila svoje první sexy fotky! A že už z ní dávno není malá růžová princezna, točící se kolem basketbalisty Troye, dokázala opravdu se vším všudy! Nové fotky společně s videem jednoznačně vyráží dech!

Fotografie ženy pózující ve spodním prádle

Zdroj: Hotcelebshome.com

Vanessa Hudgens se v posledním díle magazínu DETAILS svěřila, že jsou se Zacem Efronem stále dobří kamarádi. Po jejich šokujícím rozchodu dva měsíce zpátky Vanessa stále nemá nového partnera a světu sděluje, že mají jen pauzu. Zato Zac to zřejmě vidí jinak. Po tom, co si minulý týden užíval s Teresou Palmer, mu Vanessa poslala jasný vzkaz v podobě série sexy fotek včetně videa z natáčení.

Jakou to asi bude mít dohru Další svůdné focení Možná by takových Zaců Efronů mělo být více, abychom se dočkali nějakého dalšího sexy rozhovoru v pánských magazínech!

Jak je u rozchodů běžné, proslýchá se, že jsou Vanessa se Zacem stále tzv. Friends with benefits. Co si pod tím představit Oficiálně k sobě už nepatří, neoficiálně spolu stále spí. Zajímají vás nějaké další drby ze světa sexy celebrit Přidejte komentář a těšte se na další články ve vašem stylu!

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Není fotbal jako fotbal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies