Abychom vám mohli poskytovat služby sociálních sítí, používáme na tomto webu soubory cookie. Soubory cookie slouží k osobnímu přizpůsobení obsahu, poskytování reklam na míru. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie.

Sexy Kate Bosworth - slavná a krásná...

Kate Bosworth můžeme znát nejen díky jejím skvělým hereckým výkonům, ale také díky bývalému vztahu se známým hercem Orlando Bloomem. Víte o tom, že Kate je v první desítce v žebříčku nejvíce sexy žen světa?

Modelka Kate Bosworth při svém propagačním focení na křesle

Kate Bosworth – něco málo z jejího života

Catherine Bosworth se narodila 2. ledna 1983 v Los Angeles v Kalifornii. Kate Bosworth (pravým jménem Catherine Ann Bosworth ) neměla jednoduché dětství, protože se její rodina často stěhovala. Nejprve Kate žila v San Franciscu, poté ve státě Connecticut a nakonec v Massachusetts. Nyní žije střídavě v Los Angeles a New Yorku.

Ze soukromí této sexy ženy ...

Kate chodila dva roky s hercem Orlando Bloomem, díky kterému se také velmi výrazně proslavila. Sexy Kate Bosworth byla také několikrát zvolena časopisy Maxim, E! a FHM jako nejvíce sexy žena. V součastné době je Kate sama, takže pánové, máte šanci...

Móda, oblečení – Kate Bosworth v sexy koženém oblečku?

Herečka Kate Bosworth září v kampani pro jaro/léto 2008 americké značky luxusního koženého zboží Coach. Kate je také tváří značky Calvin Klein jeans pro tuto sezónu.

Kate Bosworth - filmografie této celebrity

  • 2008 Oko bere
  • 2006 Curse of Superman
  • 2006 Superman se vrací (Superman Returns)
  • 2005 Bee Season
  • 2004 Rande s celebritou (Win a Date with Tad Hamilton!)
  • 2004 Za mořem (Beyond the Sea)
  • 2003 Pravidla vášně (The Rules of Attraction)
  • 2003 Advantage Hart
  • 2003 Wonderland Masakr (Wonderland)
  • 2002 Rules of Attraction
  • 2002 Osudové léto (Blue Crush)
  • 2000 Newcomers
  • 2000 Vzpomínka na Titány (Remember the Titans)
  • 1998 Zaříkávač koní (Horse Whisperer, The)
  • 1996 Sedmé nebe (7th Heaven)

Další zajímavé informace o sexy ženách:

Lucie Borhyová a její ňadra

Laďka Něrgešová je posedlá sexem

Vnadná Berenika Saudková

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

Krásná ošklivka Katka

Veronika Vařeková - prostě dokonalá...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nové hry pro opravdové fajnšmekry

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

laškování
Rozpalte to!
23.11.2017

POSLEDNÍ TWEETY

© 2017 eMagazíny.CZ s.r.o.