Lily Allen – rebelka, která si sáhla na dno

Už při pohledu na její polodětský přidrzlý kukuč je jasné, že Lily nebude žádná naivka z nedělní školy. Je to rebelka s velkým talentem a nevymáchanou pusou, která ráda ukazuje prsa. Ve svých 26 už toho má za sebou tolik, jako jiní v 70. A rozhodně ne všechno z jejího bohatého života se jí dá závidět!

Anglická zpěvačka Lilly Alen na své propagační fotografii

Má to v genech

Tahle britská muzikantka je dcerou komika Keitha Allena, takže je jasné, po kom zdědila chuť předvádět se před publikem. A nejenom předvádět, ale i pořádně šokovat. Rebelství měla Lily v krvi od mala – jako teenagera ji vyloučili z několika škol, z čehož si ale prd dělala.

Hvězda z internetu

Lily správně vytušila, že budoucnost je v internetu a prozíravě tam upíchla několik svých skladeb. Nával fanoušků na sebe nenechal čekat a cesta k velkým vydavatelstvím byla otevřená.

Drogy, sex a alkohol

Lily má za sebou i období drog. Moc se s tím nepárala – ve čtrnácti extáze a pak kokain. Alkohol a Lily, to je kapitola sama pro sebe, stejně jako cigárka. Ostatně na koncertech ji můžete vidět s obojím. To předvedla i v roce 2009 v Praze, kde publikum počastovala i vyhrnutým tričkem a jedním výstavním fakáčem.

Lily a její prsa

Tu jí vyklouznou ze šatů, tam se zase předvede nahoře bez – Lily rozhodně není stydlivka, což dokazují i odvážné kostýmy při koncertech. Za zmínku stojí i změny účesů, které střídá jako chameleon.

K jejímu celkovému obrázku chybí jen bulimie, nějaké to napadení bulvárního fotografa a pár urážek, kterými si znepřátelila několik celebrit.

Jako na houpačce

Ale i drsnou ranařku někdy dojde. Lily si sáhla na dno v roce 2008, kdy ve 4. měsíci potratila. Aby to nebylo mála, situace se opakovala o dva roky později, kdy Lily v 6. měsíci porodila mrtvého chlapečka. Ona i její partner Sam Cooper se zhroutili. Ale teď už Lily přece jen pookřála. Se Samem se vzali a čekají miminko. Lily je už v 7. měsíci, tak držíme palce, ať to tentokrát vyjde!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nejmodernější vychytávky na vaše kolo
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies