Rychlokurz balení na dovolenou pro muže

Jedete na dovolenou a nevíte co si s sebou přibalit? Přečtěte si náš dnešní článek a dozvíte se důležité rady, jak na to. Zaměřte se na to, co skutečně na své dovolené potřebujete, zbytečnosti nechte raději doma.
Fotografie zachycující pánskou tašku, doutník a diář s propiskou na stole

Muž a svět- rady co si s sebou zabalit na letní dovolenou

Přichází léto a s ním i doba odpočinku, lenošení a dovolených. Nedílnou součástí dovolené je příprava na ni. Dovolená je také spjata u leckterého muže s obávanou činností – balení věcí. Pojďme se zaměřit na nejzákladnější otázku, okolo které se celá problematika točí, a tou je: „ Co si s sebou zabalit na dovolenou ?“

Zbytečnosti, které zabírají místo nechte doma

Každý z nás dává přednost svým prioritám a v podstatě výběr věcí je ukázkový příklad této skutečnosti. Paradoxem celé věci beze všeho je, že pánové v tomto směru bývají rozhodně méně nervozní, když nemusí přemýšlet, jaké to veškeré kufříky s „krémíkama“ a kosmetikou zaplnit.

 

Zbytečnosti jsou jistě předměty, které jsou velmi objemné a třeba i těžké a jejich přínos nemá takovou cenu, aby vyvážil uvedené vlastnosti. Zbytečné jsou všechny věci, které na dovolené dostatečně nevyužijete.

Věci důležité - které to jsou?

Důležité jsou především fyziologické potřeby. Tedy jídlo, mít kde bydlet atd. Při cestě na dovolenou, kde chceme například kempovat ve stanu, potřebujeme proviant (pokud zrovna nebudeme chtít kupovat draho v zahraničí) a zároveň je důležitý stan a spací pytle, které je třeba přibalit.

Věci a zábava pro volný čas

Další složkou důležitých věcí jsou předměty, které nám mohou pomoci lépe strávit chvíle volna. Je zde jen třeba dodržet pravidlo – nebrat si s sebou hodně „ptákovin“. Zbytečně zabírají místo a nebudete mít na ně čas. Přijeli jste přece kvůli něčemu jinému...

 

To, co si přibalíte do kufru, záleží především na místě pobytu. K moři si přece vezmete jiné věci než na hory.

Svět muže - další zajímavé články pro muže i ženy

Obydlení Marsu - fakt nebo fikce?

Televizní reklamy a jejich vliv na člověka

Ideální hospoda pro správné chlapy

Rybaření - rybolov z břehu i bez navijáku

Nejbrutálnější zločiny historie

Je normální být nevěrný?

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější tanečnice nahoře bez
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies