Novinky na automobilovém trhu

Automobilové společnosti na už tak rozsáhlý trh chrlí stále nové modely aut. Jestli se právě poohlížíte po novém přepravním zařízení, mate jedinečnou šanci se inspirovat.
Detailní záběr na přední pneumatiku osobního automobilu

Auto – moto – Ford KUGA – SUV s ambicemi

Ford přišel s autem, které má nejvytříbenější jízdní chování ze všech srovnatelných modelů. Toto malé SUV bude zpočátku v prodeji pouze s jediným motorem, dvoulitrovým turbodieselem. Vybrat si můžete mezi pohonem předních a všech kol.

 

Cena tohoto modelu se vyšplhá v základní verzi s pohonem přední nápravy nad 800 000,- Kč. Pokud se ale nespokojíte se základní verzí, připravte si něco přes 900 000,- korun. Tato cena odpovídá verzi s pohonem všech kol a navíc vyjíždí na sedmnáctipalcových litých kolech. V základu jsou pouze plechové.

Nová škoda Superb – rodinné auto?

Nová škoda Superb má spoustu společných prvků s novým WV passatem CC, což pro ni nevyznívá zrovna příznivě, jelikož tomuto vozu bude jen těžko konkurovat. Celkově působí velmi mohutným dojmem. V interiéru je dostatek místa, jak pro řidiče, tak i pro jeho spolucestující. Vůz mile překvapil i velikostí zavazadelníku. V základu má 565 litrů a po sklopení zadních sedadel se dostanete na úctyhodných 1670 litrů. Na českém trhu začíná cena tohoto vozu na příjemných 619 000,- Kč.

Lamborghini Reventón – rychlé kola

Množsví ostrých hran, do špičky tvarovaná příď a brutální nasávací otvory. To vše nám má připomínat neviditelný letoun stealth. Tato novinka od lamborghini nezůstane v žádném ohledu za svými předchůdci, dokonce je ve spoustě faktorů předčí.

 

Těšit se můžeme na upravený dvanáctiválec o objemu 6,5 l, který dosáhne výkone 640 k. Takové stádo dokáže rozhýbat Reventón z nuly na stovku za 3,4 s a nejvyšší rychlost se zastaví na slušných 340km/h. Ale pozor, ikdyž ve své matraci najdete milion eur, k tomuto vozu se nejspíš nedostanete, bude vyrobeno jen 20 kusů a přednost mají stálí zákazníci.

Z lákavé nabídky rubriky Auto/moto

Dodger Viper – neřídíte ale krotíte

Motocykly – pohodlí nebo čistý adrenalin?

Je jaro - motorky vyrážejí do ulic...

WRC - na plný plyn...

Reportáž – jarní tuning sraz Kopřivnice

Superautomobily Ferrari

Nová Škoda superb

Iconic GTR Roadster – dokonalé auto?

Chooper – motorka snů

Fisker karma – elektromobil absolutně bez zvuku?

Nejoblíbenější auta v České republice - 1.díl

Volvo XC60 – bezpečnost především

Caterham RS – luxusní auto pro pěkné počasí

Tuning srazy 2008

Alfa Romeo 8C Competizione Spider

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Marika Šoposká – nová tvář českého filmu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies