Samuraj.cz

Nikol Moravcová – věčná nevěsta

Kateřina Řehořová

Nikol Moravcová se stala v roce 2006 Miss Internet. V současné době působí jako reportérka, herečka, cvičitelka aerobiku a příležitostná modelka. Nejvíce se proslavila díky televizní reklamě na banku, ve které si brala staříka pro peníze.

Ze života Nikol Moravcové

Nikol Moravcová se narodila před dvaceti třemi lety v Praze. Je absolventkou marketingové školy, reportérkou Fashion TV, občasnou modelkou a také herečkou. Volný čas tráví ve fitcentru, kde pracuje jako cvičitelka aerobiku.

Vítězka Miss Internet

O tom, že je tato 180 centimetrů vysoká modelka s výrazným hlasem krásná, není žádných pochyb. V roce 2006 získala titul Miss Internet a Miss Internet Press. První vicemiss se stala jednadvacetiletá Barbora Sunkovská z Loun, titul druhé vicemiss získala dvacetiletá zrzka Darina Klepáčová z Frýdku Místku.

Miss ČR 2009 Aneta Vignerová Česká Miss World 2010 - Veronika Machová Česká Miss 2008 - Eliška Bučková Zlatokopka z reklamy

Nikol nejvíce proslavila role v reklamě pro Komerční banku. V reklamě je převlečená za sexy nevěstu, která si bere stařečka. Nezapomenutelná jsou její slova, která v reklamě říká: „Z jaké lásky? Pro peníze si ho beru!" Ze stařečka se nakonec vyklube spořící účet.

Nevěsta Nikol v 3D pohádce v Peřinách

Nikol můžeme vidět v nové muzikálové 3D pohádce F.A. Brabce - V peřinách,. V pohádce hraje jak jinak než nevěstu. Hudebně její postavu ztvárnila Helena Zeťová. V 3D pohádce se objevila i Lucie Bílá, Jiří Mádl nebo Eliška Balzerová.

Moderátorka Talentmanie?

Nikol byla jednou z kandidátek na post moderátorky, která by po boku Leoše Mareše moderovala Talentmanii. V tomto případě se na ní sice štěstí neusmálo, ale ani tak si nemusí zoufat. Televize Nova ji totiž nabídla možnost být jednou z hvězd připravovaného sportovního pořadu, jenž by měl být podobný oblíbené televizní soutěži z devadesátých let s názvem Hry bez hranic.

Ze soukromí této sexy krásky

Pánové, pokud máte o tuto sexy krásku zájem, tak máte smůlu. Ta je v současné době šťastná po boku podnikatele Marka Šíšy (bývalý partner pařmenky Agáty Hanychové). S ním se seznámila na loňském filmovém festivalu v Karlových Varech.

Česká Miss 2010 - Jitka Válková Taťána Kuchařová - první česká Miss World Česká Miss Lucie Hadašová Nejvíce sexy Miss Sexy Nikol Moravcovou můžete obdivovat v naší bohaté fotogalerii, umístěné pod článkem.

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.