Česká Miss Lucie Hadašová nemá ráda chlupaté chlapy

Blonďatá kráska a Česká Miss roku 2007 Lucie Hadašová je nejen velmi inteligentní studentka vysoké školy, ale také velmi sexy žena, která dává přednost hladce oholeným mužům před muži vousáči.
Modelka Lucie Hadašová na své propagační fotografii

Něco málo z života Lucie Hadašové

Lucie Hadašová se narodila 8. července 1986. Žije ve Strážnici. V součastné době Lucie studuje Vysokou školu aplikovaného práva. Mezi Luciiny záliby spolu se čtením, řízením auta a psem patří i posilovna, plavání, móda, jízda na kole a a in–line bruslích.

Lucie Hadašová společně s dalšími krásnými dívkami nafotila kalendář pro rok 2008

Vicemiss Fischerová vymyslela v rámci svého občanského sdružení Slunce dětem nový projekt - ojedinělý kalendář The Beautiful Mind, na kterém jsou nafoceny krásné dívky společně s dětmi. Fotografie Jana Tůmy zachycují skutečnou čistotu, něžnost a hloubku vztahu mezi ženou a dítětem. Na fotografiích jsou známé krásné modelky, jako například Bára Kolářová, Lilian Sarah Fischerová, Lucie Váchová a Lucie Hadašová. Výtěžek z prodeje bude věnován Klinice dětského a dorostového lékařství Všeobecné fakultní nemocnice v Praze - metabolické jednotce oddělení kojenců a batolat.

Sexy Lucie nemá ráda chlupaté chlapy

Lucie Hadašová má nejraději hladce oholené muže, vousatí muži jí nic moc neříkají. Takže pánové, pokud chcete udělat dojem na Lucii, oholte se. Na otázku jestli by si měli muži holit také celé tělo, říká: ? „Určité partie ano, ale nohy a ruce ne, to je na nás ženách, mít hladkou krásnou pleť“.

Lehce erotické fotky Lucie Hadašové

2 dny po zvolení Lucie Hadašové jako České Miss pro rok 2007 se objevili v nejmenovaném bulvárním deníku fotografie Lucie s lehce erotickým nádechem. Dodnes se však spekuluje, zda– li tyto fotografie Lucie opravdu nafotila a nebo ne. Lucie Hadašová tyto snímky popírá.

Která je pro vás nejvíc sexy?

Shakira - hvězda latinskoamerického nebe

Beyoncé Knowles - čokoládová perla

Fergie na sólové dráze

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Adele – královna hitparád i prodeje
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies