Miss ČR 2009 Aneta Vignerová

Nejkrásnější ženou v prestižní soutěži Miss ČR se stala pro rok 2009 Aneta Vignerová z Havířova. Přečtěte si o této sexy krásce více informací a pokochejte se její krásou v naší bohaté fotogalerii, kterou naleznete ve článku.

Česká modelka Aneta Vignerová na své propagační fotografii

O Anetě Vignerové

Aneta Vignerová se narodila 27.října 1987 v Havířově. Jako modelka pracuje od 15-ti let, především v zahraničí. Mezi její zájmy patří plavání, in-line, fitness, kolo, vaření, četba a cestování. Tato kráska se může při výšce 180 centimetrů pochlubit mírami 86-63-92 a váhou 59 kilogramů.

Aneta Vignerová se stala Miss ČR 2009

Aneta Vignerová se stala vítězkou 21. ročníku Miss České republiky 2009. Zároveň se také stala Miss Talent. Korunku na hlavu krásce nasadila bývalá (nejdéle úřadující) Miss ČR - Zuzana Jandová. Šerpu Anetě slavnostně předala prezidentka soutěže - Taťána Kuchařová.

Finálový večer se uskutečnil v pražském Clarion Cogress Hotelu, v přímém přenosu jej vysílala Česká televize. Večerem provázel Miroslav Etzler a Miroslav Šimůnek. Mezi hlavními hosty nemohla chybět ani Lucie Bílá a "božský" Karel Gott, kteří slavnostní finále odstartovali.

První vicemiss se stala sympatická třiadvacetiletá studentka mezinárodních vztahů Lucie Smatanová z obce Kochánky na Mladoboleslavsku, třetí místo v soutěži krásy obsadila dvacetiletá studentka cestovního ruchu Hana Věrná z Kudlovic. Miss Sympatie pro rok 2009 a Miss serveru IDNES.cz se stala Nikol Rišková z Klatov, Miss Elegance se stala Monika Krpálková.

Ze soukromí...

Pánové, pokud byste měli o Anetu zájem, tak v současné době máte smůlu. Tato sexy kráska už je nějaký čas zadaná, jméno svého partnera ovšem přísně tají. Šušká se o tom, že by to mohl být zámožný podnikatel, který je o několik let starší než Aneta a který se objevil na korunovačním plese Miss ČR, kde vydražil její žezlo za 210 00 korun.

Jak se líbí Aneta Vignerová právě Vám? Sexy fotky Anety naleznete v naší fotogalerii. Diskutovat můžete pod článkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Marika Šoposká – nová tvář českého filmu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies