Česká Miss World 2010 – Veronika Machová

Sympatická blondýna z Rokycan, Veronika Machová, se stala Českou Miss World 2010. Přečtěte si o této sexy krásce s mírami 90-63-92 více informací.

Česká modelka Veronika Machová při focení v plavkách

Ze života Veroniky Machové

Veronika Machová se narodila 17. srpna 1990 v Rokycanech. Vystudovala střední školu, obor modelářství a návrhářství oděvů. Nyní studuje pedagogickou fakultu Karlovy univerzity. V budoucnu by se ráda stala módní návrhářkou. Mezi její záliby patří tanec, dějiny výtvarného umění, hudba a sport (zejména volejbal a basketbal). Tato sexy kráska se může pochlubit výškou 178 centimetrů a mírami 90-63-92.

Veroničina záliba v cestování

Ze zemí, které Veronika doposud navštívila, se jí nejvíce líbilo na Djerbě. Ráda by také navštívila města, která udávají módní trendy - tedy Řím, Miláno a Paříž. Láká ji návštěva Kuby, Mexika a Francouzské Polynésie.

Česká Miss World 2010 je Veronika Machová

O tom, že je Veronika krásná, není žádných pochyb. Nejen díky své kráse, ale také inteligenci, získala 20. března 2010 titul Česká Miss World 2010 v soutěži Česká Miss, jejíž ředitelkou je Michaela Maláčová. Veronika bude Českou republiku reprezentovat na celosvětové soutěži krásy - Miss Word. Korunku Veronice předal Jean Claude Van Damme, světoznámá filmová hvězda a šampión v bojových uměních, pogratulovala jí také loňské Miss Universe - Stefanie Fernandezová.

Ze soukromí této sexy krásky

Narozdíl od České Miss 2010, Jitky Válkové, je tato sexy kráska šťastně zamilovaná a doufá, že jí vztah vydrží. Nechme se tedy překvapit, zda-li bude Veronika tou Miss, které vztah i po skončení soutěže vydrží a nebo ne.

O České Miss 2010 - Jitce Válkové, se dozvíte více ve článku ZDE>

Shlédněte bohatou fotogalerii Veroniky Machové, kterou naleznete pod článkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Fenomén Nightwork
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies