Nahradí lidi roboti?

Dnešní doba je na nových technologiích závislá. Neustále se vědci předhání s novými objevy, které mají pro lidstvo obrovský přínos. Lidsvo se vždy snažilo zjednodušit a zpohodlnit si život. Pomůžou nám k tomu roboti?
Detailní záběr na mužské ruce

Informační technologie nám ovlivňují život už teď

Digitální doba se teprve rozvíjí, jsme teprve na začátku. Snad každý měsíc jsou publikovány nové objevy a vynálezy. Firmy hlásí, že počítačových expertů ve světě je nedostatek. Tyhle jevy nasvědčují tomu, že informační éra je teprve na začátku. Informační technologie nám však už teď výrazně ovlivňují život.

Muž, zajímavosti – počítače potřebujeme ke všem lidským činnostem

V současné době používáme běžně přístroje, které nám ulehčují manuální i duševní práci. Díky nim získáváme například všeobecný přehled (televize, rádio). Přístroje nám pomáhají i ve zdravotnictví, ve vědě a také v průmyslu a dalších odvětvích.

 

Jejich hlavním úkolem je nahradit práci lidí. Tato elektronická doba má však i svou stinnou stránku. Lidstvo se stává stále více závislé na počítačích a hlavně elektřině. Při velkém výpadku proudu by se život na Zemi prakticky zastavil.

Z robotů rozhodně strach nemějte

Největší velmocí, co se týče elektroniky je bezesporu Japonsko. Kromě nejmodernější běžné spotřební elektroniky zde vyvýjejí i několik typů robotů. Jako naprosto převratná novinka se jeví robot, který by měl přepracovaným japoncům nahradit dokonce partnera. Jedná se o propracovanou nafukovací panu, která by měla mimo jiné i mluvit...

 

Nemějte však strach, že by se někdy v budoucnu roboti vzbouřili proti lidstvu. Tyto hororové scénáře jsou spíše dílem tvůrců sci-fi, než opravdovou skutečností. Vždyť i robota s tou největší umělou inteligencí můžete vždycky odpojit od zdroje a vypnout.

Další zajímavé články z rubriky svět muže

Muži versus přechod - co nás čeká a nemine?

Celebrity - rekordmani v počtu manželství a nejen to

Jak svět dobýval vesmír?

Kondomy - vše o nich...

Kuriózní sexuální zranění - ve stopách Angeliny Jolie?

Známé sexuální obyčeje na světě

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

SOUTĚŽ o parfém Calvin Klein ENCOUNTER
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies