Jak zbohatnout snadno a rychle?

Komu by se to nelíbilo, nic nedělat a přitom mít peněz, jako šlupek? Avšak tento sen se splní pouze jen pár vyvoleným. Ostatní si na něj musí vydělat usilovnou prací. Chcete se i přesto dozvědět pár rad, jak zbohatnout snadno a rychle?
Kreslený snímek zachycující kačera Donalda ležícího na kupě peněz

Práce – dá se zbohatnout prací?

Zbohatnout prací je pro většinu z nás velmi nepřitažlivé a téměř až nereálné. Platí to jak pro podnikatele tak i zaměstnance. Pravdou je, že naprostá většina „normálních“ lidí si stěží vydělá na živobytí, nejspíš i něco ušetří, ale o nějakém velkém zbohatnutí nemůže být ani řeč.

Peníze a majetek – co takhle zkusit investovat?

Dalším způsobem, jak snadno přijít k získání velkého majetku, je investování. Investování do akcií, komodit, nemovitostí nebo čehokoliv jiného patří k těm nejlákavějším způsobům, jak snadno a rychle zbohatnout. Stačí ve správný čas koupit ty správné akcie a poté jen počkat, až se investice patřičně zhodnotí, aby ji bylo možno s velkým ziskem zase prodat.

Jak zbohatnout snadno a rychle – znáte Paris Hilton?

K tomu, aby člověk získal velké jmění někdy stačí prostě „pouze“ a „jen“ mít štěstí. Někteří lidé se dokonce bohatí už narodí. Příkladem této nejjednodušší cesty ke zbohatnutí je dědička hotelového impéria - skandalistka Paris Hilton.

Šetřit,šetřit,šetřit...

Šetřit,šetřit,šetřit...I tak se dá ušetřit nějáká ta “kačka“, dolárek či euro. Avšak, v dnešní době je to velmi těžké. Přece jenom, žijeme jen jednou, tak proč si ten život pořádně neužít?

Výhry, sportka, sázení – jaká je šance?

Kromě dědictví po hodně vzdáleném příbuzném, velmi výdělečné práci nebo třeba objevením ropy na své zahradě to může být i velká výhra v loterii. Všechny tyto možnosti přitom jsou stejně málo pravděpodobné. Avšak, proč to nezkusit? Štěstí se může usmát třeba právě na vás.

Prostě jen mít štěstí a dobrý nápad

Vydělat miliónové částky obratem ruky se dá i jinak než výhrou v loterii. Stačí k tomu mít ten správný nápad ve správnou chvíli. Jako příklad můžeme uvést muže, který si před lety zaregistroval doménu pizza.com a nyní ji za nemalé peníze prodal. Příklad Bill Gates už je samozřejmostí.

Další zajímavé články z rubriky jak na to...

Jak se stát romantikem?

Jak být dobrým managerem?

Muži versus ženy - jak udělat dojem?

Jak nakupovat přes internet?

Jaro - nejvyšší čas k vylepšení postavy do léta

Už jste zkusili bondage?

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s filmem Mechanik zabiják
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies