Už jste zkusili bondage?

Bondage neboli svazování patří mezi velmi oblíbené sexuální hrátky, které čas od času používá stále větší množství párů. Jak by mělo správné svazování vlastně vypadat? To a ještě více se dozvíte v následujícím článku.

Fotografie fialových želízek na ruce

Bondage neboli svazování – okořeňte sex

K bondage můžete využít vlastní fantazie. Jestli se upnete raději na pouta, obyčejný šátek nebo provaz, to už záleží na vašem rozpoložení. Prostřednictvím bondage si můžete pořádně okořenit vaše společné sexuální hrátky.

Pro koho je svazování vhodné? Submisivní nebo dominantní?

Technika bondage je vhodná především, pokud jeden z partnerů je submisivní a druhý dominantní typ. Jestliže jste oba dominantní, svazování raději nezkoušejte, zřejmě byste v něm nezašli zalíbení. Tajemství bondage je ukryto především v tom, že dokáže oběma partnerům prohloubit jejich společný sexuální prožitek.

 

Prožitek se díky svazování umocňuje a prodlužuje. Je vědecky prokázáno, že sexuální prožitek u bondage je často následován extází, která se u jiných sexuálních praktik příliš často nevyskytuje.

Co můžete očekávat od bondage?

Bondage rozhodně nepatří mezi sexuální úchylky nebo něco podobného, za co by se lidé měli stydět. Pokud tato sexuální praktika oběma partnerům vyhovuje, je vše v naprostém pořádku. Od svazování můžete čekat maximální sblížení a intimitu, neobvyklý sexuální prožitek a bondage také podněcuje vaši fantazii a kreativitu.

Bondage pouze v soukromí

Nezapomeňte, že jakékoliv omezení osobní svobody, mezi které patří i bondage, je trestné. Pokud tedy vaše partnerka nebude chtít bondage zkusit, radši ji do toho ani nenuťte…

 

Kuriózní místa pro sex

Nejneuvěřitelnější sexuální rituály

Jak poznat ženu na delší vztah

Příprava na fyzické testy

30 způsobů, jak se zalíbit ženě

Práce v zahraničí

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Megan Fox: promenáda v plavkách i bez
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies