Muži versus ženy - jak udělat dojem?

Někteří lidé tvrdí, že první dojem je nejdůležitější, ale naopak jiní lidé zase tvrdí, že na první dojem nemáme dát. Jedno je však jisté, čas od času chce dojem udělat každý. Poradíme vám, jak na to.

Fotografie úsměvného páru

Oblečení - šaty dělají člověka

První dojem bývá hodnocen jako jedna z nejčastějších chyb,které se dopouštíme při hodnocení druhých. Přesto první dojem hraje důležitou roli například při setkání partnerů, kteří spolu komunikují poprvé, například při výběrovém pohovoru nebo obchodním jednání.

 

Nikoho zaručeně neoslníte v otrhaném, zapáchájícím a špinavém oblečení. Chce to tedy opravdu dát si záležet na svém zevnějšku. Jenže nenechte se mýlit, oblečení za tisíce taky není všechno. Dotyčnému člověku se i přes první dobrý dojem můžete přestat zamlouvat přesně ve chvíli, kdy začnete mluvit.

Muži a jejich pověstný šarm

Jakou vlastností byste měli určitě oplývat, když si chcete někoho získat, jak ve vašem profesionálním, tak i soukromém životě? Je to šarm – schopnost okouzlit a navázat s každým mimořádný vztah a docílit toho, že se bude ve vaší přítomnosti cítit výjimečně. Mimo jiné šarm znamená i ovládnout řeč těla a pokročilé techniky naslouchání, díky kterým ostatní získají pocit, že se jim maximálně věnujete.

Muži, ženy a sex

Muži, kteří jsou více či méně uvědomělí a vědí, jak na ženu zapůsobit, zpravidla nemívají problém získat její náklonnost. Stačí pozvání na nějákého toho panáka, být uvolněný, prohodit pár vlídných slov, smát se jejím vtipům, chvilku ji poslouchat, nebo alespoň předstírat, a je vaše. Nejde však pouze o sex. Lidé ovládající psychologii nemají velký problém přemluvit kohokoli k čemukoli. Na závěr se hodí říct, důvěřuj, ale prověřuj...

Jak udělat první dojem a čeho se vyvarovat?

Pokud chcete na ženu udělat první dojem, rozhodně byste se měli vyvarovat při rozhovoru sprostých slov (pokud to je pro vás velký problém, tak tyto slova, alespoň výrazně omezit), tím ženy z většiny případů odradíte. Také byste se měli vyvarovat tématům o bývalých partnerech či o tom, jak vás strašně zajímá nějaký sport či automobily, když vidíte, že jí to očividně nezajímá.

Jak na to ...

Jak překonat stres ze svatby?

Jak nejlépe „ujíždět" na počítačových hrách

Alkohol tester - jak zbytečně neplatit pokuty?

Jak vás ženy testují?

Jak prodloužit sex?

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější Prdelka zpátky v Praze!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies