Jak být dobrým managerem?

Chcete být dobrým managerem? Pokud ano, nestačí tak jen myslet, ale také se tak chovat. Oblečení a správná mluva hraje při práci managera důležitou roli. V dnešním článku vám poradíme jak na to.

Logo znázorňující muže v oblecích na pozadí s mapou světa

Jak být dobrým managererem?

Pokud chcete být dobrý manager musíte tak nejen přemýšlet, ale také tak vypadat a chovat se tak. Vzhled při obchodní schůzce hraje velmi důležitou roli. Pokud však vypadáte skvěle, ale neumíte správně mluvit, mnoho lidí to ve většině případů odradí.

Oblečení a muži – co na sebe, aby to udělalo dojem?

Na obchodní schůzky je ideální oblek. Co se týče košile, je moderní vybrat si pestřejší barvu, ta by ovšem měla ladit s oblekem. Ideální je černý oblek šitý na míru a k tomu moderní zelená, oranžová či modrá košile.

 

K celkovému dojmu managera je vhodné dokumenty, které potřebujete mít při schůzce u sebe, nosit ve speciální aktovce, které se také někdy říká „managerská“. Nosit dokumenty jenom v ruce či v horším případě v batohu, není zrovna vhodné. Kazí to celkový dojem.

Práce managera - jak správně mluvit?

Umění správně mluvit, by měla být přednost každého správného managera. Manager by měl mluvit pomalu, srozumitelně a také před tím než něco řekně, si to pořádně promyslet. Není na škodu při jednání sem tam prohodit nějaký ten vtípek či vtipnou poznámku, aby se atmosféra na obchodní schůzce trochu odlehčila.

 

Správný manager by měl už na první dojem „zářit“ optimismem, dobrou náladou a také vědomostma. Pokud chce manager něco prodat, měl by o danném produktu či službě vědět co nejvíce a také dannému produktu věřit.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Týpci, které proslavil internet
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies