Jak na sex v autě

Snad každý o něčem sní, každý tajně po něčem touží, pro někoho může být ona neuskutečněná představa třeba sex v autě. Chystáte-li se pomilovat v autě, měli byste si přečíst tento článek.

Fotografie zachycující odhalené břicho modelky a ukazující kalhotky

Rady, jak předejít nehodě

Sex v autě je pro většinu párů, kteří ho zažili nezapomenutelným zážitkem. Některým lidem se však na tyto radovánky nevzpomíná dobře. Když si totiž nedáte pozor, může se vám lehce přihodit nepříjemná nehoda.

 

Představte si situaci, když příroda volá, vy umíráte sexuální touhou a už to nemůžete vydržet. Zastavíte proto na nejbližší odbočce a začnete se plně oddávat sexu, jenže v tu ránu vaše auto narazí do stromu. Nejen, že ze sexu nic nebude, navíc se tento zážitek může pěkně prodražit. Proto nikdy nezapomeňte zatáhnout ruční brzdu...

Sex na zadním sedadle nebo se sklopenými sedačkami

Bez zklopených sedaček to nepůjde, pokud vám to technický stav vozidla umužní, sklopte sedačky, jak jen to jde. Problémem může být nedostatek místa a nepohodlí s tím spojené. Lepší je rozhodně vybírat si auta větší a prostornější, protože v malém autě si to prostě moc neužijete... Sex na zadním sedadle je další možností, musíte však prokázat velkou míru obratnosti a šikovnosti. Pokud se vám to však povede, budete tento zážitek chtít zopakovat znovu.

České ženy rády pohodlí

České ženy jsou na sex v autě moc pohodlné a raději volí možnost milovat se v bytě. Muži by nejraději měli sex kdekoliv, co se týče žen, tak ty se v autě jen pomazlí, ale pak stejně vyhledají pohodlí v podobě postele.

 

Mladí lidé většinou auto nemají, tato možnost je tak pro ně uzavřená a proto sex v autě nevyhledávají. Mladí, kteří si auto můžou dovolit, většinou mají díky rodičům i volný byt. Autem se tedy jen svezou a šup do postele...

Jak jsou na tom v USA?

Mnohem více než u nás je sex v autě rozšířen v USA, je to zde přímo tradicí, přičemž typické jsou ukázky z amerických filmů, kde mladý pár zastaví na vyhlídce nad osvětleným městem... Většina američanek přiznalo, že poprvé se milovalo právě v autě. Není taky divu, když v Americe dostanou řidičák v šestnácti letech, od rodičů pak pořádně velké auto, protože tam jezdí jen ve velkých autech a hurá do ulic.

Další zajímavé články z rubriky Jak na to

Jak působit dobrým dojmem

Jak se milovat v koupelně...

Lubrikační gely - na co vše se dají použít?

Lubrikační gely - na co vše se dají

Jak nebýt „podpantoflákem“

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Filmové novinky a premiéry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies