Jak působit dobrým dojmem

Dobrým dojmem chce působit většina lidí. Ne všichni však vědí, jaké kroky podniknout, aby na ostatní opravdu působili příjemným a věrohodným vystupováním. Zjistěte, jak stoupnout v očích druhých.
Muž stojící v uličce oblečen do pánské košile s kravatou a je opřen o zeď

Zbavte se stresu a nervozity

Základním a pro vás velice důležitým pravidlem, jak se co nejlépe prezentovat před ostatními, je nenechat se stresovat zbytečnými věci. Pokud vás čeká pracovní pohovor nebo první schůzka s přítelkyní, nervozita vás zablokuje a ztíží chovat se zcela přirozeně.

 

I nejlépe připravený rozhovor či prezentace pro ostatní bude vypadat nedůvěryhodně, pokud se vy sám nebudete cítit zcela v pohodě. Svou nervozitu zbytečně nerozšiřujte kolem sebe a vše bude v nejlepším pořádku. Pokud se se stresem špatně vyrovnáváte, zkuste dechová cvičení.

 

Dochvilnost - dobrá vizitka již od počátku seznámení

Stejně jako si vážíme svého volného času, ve kterém můžeme podnikat věci oblíbené i nutné, měli bychom si vážit i času ostatních kolem nás. Při domluvené schůzce proto nenechávejte opačnou stranu v žádném případě zbytečně čekat.

 

Pozdím příchodům zabráníte tak, že se naučíte odhadnout dobu své přípravy, popřípadě dopravení se na místo schůzky. Zamezíte tak nepříjemnému omlouvání a vysvětlování. Navíc si u protějšku včasným příchodem vytvoříte dobrý dojem dříve než padne první slovo.

 

Zapůsobit znamená prezentovat svůj zevnějšek - připraven znamená vždy upraven!

Dbát na svůj vzhled se bere jako samozřejmost, chcete-li na někoho zapůsobit. Nemusíte to nijak přehánět. Úplně postačí být slušně oblečen a působit celkově upraveně. 

 

Zkrátka musí být poznat, že se o sebe staráte a udržujete se v dobré formě. Zevnějšek je ovšem nutno doplnit vybraným chováním a rozumným vyjadřováním.

 

Pokud tohle všechno zvládnete, máte zajisté nějaké ty body k dobru.

Další zajímavé články z rubriky Jak na to

Jak poznáte, že má o vás žena zájem? Sledujte její gesta!

Jak se stát domácím kutilem?

Jak si najít práci v zahraničí?

Jak ušetřit za benzín či naftu

Jak si něco koupit, ale neprohloupit...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Gadgety do třetice všeho originálního
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies