Jak nebýt „podpantoflákem“

V našem dnešním článku, který je určen především pro muže, se dozvíte zajímavé rady a tipy, jak se ve vztahu nenechat ovládat svou ženou. Čtěte dále a dozvíte se více....
Detailní záběr na obuv stojící v trávě

Mít ženu rád neznamená být podpantoflákem

Být "podpantoflákem" nikdy není to pravé pro vztah - každý si pod pojmem podpantoflák představuje muže, který doslova udělá to, co se ženě zrovna zamane. Je to vlastně slaboch, ktery nechá doma vládnout svou ženu a ve všem se jí podrobuje.

 

Ne vždy je takový muž, který svou ženu obskakuje podpantoflákem. Někteřým mužům dělá radost se o ženu starat. Mají na to čas, psychicky a finančně je to výrazně neomezuje, jsou s ní prostě rádi a dělají to z vlastní vůle. Takový muži podpantofláci nejsou...

Muži, nenechte se „ušlápnout“

Tomu, jestli je někdo podpantoflák nebo ne, se věnují většinou lidé v okolí. Lidem se na vás vždycky nebude něco líbit a proto je potřeba být proti takovým řečem imunní.

 

Máte přece svoji hlavu a hlavně vy sám byste měl poznat, jestli už jsou požadavky vaší ženy za únosnou hranicí. Nejdůležitější je spokojenost, pokud jste se vztahem spokojeni, není třeba nic měnit.

 

Pokud si na druhou stranu uvědomujete, že se neustále ženě v něčem podřizujete a je tak potlačen váš vlastní názor na věc, začněte s tím něco dělat. Jste přece muž a podle toho jednejte.

Jak se nestát podpantoflákem? Mějte vlastní názor!

Ženy si zvyknou na to, že je muži poslouchají. Pokud se o ni budete na začátku vztahu přehnaně starat a ona ucítí, že vás má ve své moci, zvykne si na to. Začne vás přehnaně využívat a vy už jí nedokážete říct ne... Proto je potřeba mít od začátku svůj vlastní názor a trvat na kompromisech. Nestaňte se jen loutkami, se kterými ženy manipulují.

Další zajímavé články z rubriky Jak na to

Jak poznáte, že má o vás žena zájem? Sledujte její gesta!

Jak poznat ženu na delší vztah

10 způsobů, jak se zalíbit ženě

První setkání u vás v bytě

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 1.7 Počet: 3 Nejlepší: 3 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Nejbizarnější náboženství světa
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies