Lubrikační gely - na co vše se dají použít?

Sex už v dnešní době není žádné tabu, a proto se o něm dá téměř kdekoliv otevřeně hovořit. Dnes vám přiblížíme použití lubrikačního gelu, ten je důležitý nejen při análním sexu. Čtěte dále náš článek.

Snímek zachycující ženský zadek, který je krytý listím

Muži, pozor na anální sex

Při análním sexu je opravdu nanejvýš vhodné lubrikační gel použít. Kromě klasických lubrikačních gelů, lze použít i originální gel pro anální sex. Tento gel je kluznější, parfemovajnější a co je nejdůležitější, obsahuje dezinfekci. Anální prostor je totiž zanesen nebezpečnými bakteriemi.

Kdy ještě použít lubrikační gel?

Další užití je rovněž klasické. Pokud žena nedosahuje požadované vaginální vlhkosti, nebojte se gel použít. Odstraníte tím zbytečné nepříjemnosti, muž může ženě při styku například podrážit kůži...

Svět se otevírá a lidé častěji nakupují v sex shopech

Lubrikační gely můžete zakoupit v každém sex shopu, kde vám ještě navíc ochotně poradí. Na výběr se nabízí gely nejrůznějších značek, prodávají se i v různě velkých baleních. Zvolit si ten správný lubrikační gel můžete i podle toho, jak vám voní. V nabídce jsou klasické vůně jako višeň, jahoda nebo citrón... Neomezujte se pouze na věci, které už všichni znají, vyzkoušejte lubrikant ve spreji. Stačí pouze několik stříknutí na ono místo, které chcete zvlhčit a vše je hotovo a připraveno.

Zajímavosti – lubrikant má i jiná užití

Někteří lidé si lubrikační gely pletou s olejem či vazelínou. Tito vynalézavci pak lubrikantem mažou vrzající dveře a prý to pomáhá... Pozor, v případě, že doma máte lubrikační gel ve spreji, neskladujte ho společně s přípravky na leštění nábytku apod. Mohlo by se stát, že spreje zaměníte a po vyleštění by váš nábytek pěkně klouzal. Není sice známo, že by lubrikační gely nábytek poškodily, ale je jich škoda...

Další zajímavé články z rubriky Jak na to

Jak poznáte, že má o vás žena zájem? Sledujte její gesta!

Jak působit dobrým dojmem

Jak se neztrapnit na první schůzce

Jak se stát romantikem?

Muži versus ženy - jak udělat dojem?

Jak poznat ženu na delší vztah

30 způsobů, jak se zalíbit ženě

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Profil: Yannick Noah
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies