Helen Swedin - sexy manželka Luise Figa

Právě probíhající fotbalové mistrovství Evropy dává záminku k sestavování žebříčků krásy manželek fotbalistů. Dnes vám představíme manželku Luise Figa, švédskou modelku Helen Swedin.

Modelka Helen Swedin na propagační fotografii

Celebrity - kdo je Helen Swedin?

Tato švédská sexy modelka se narodila 22.10. 1976 ve znamení vah ve švédském městečku Solleftea. Měří 176 centimetrů, kromě modrých očí se může pyšnit dlouhými blond vlasy.

 

Její sexy křivky ohromují svět. Může se pochlubit mírami 84-62-87, proto není divu, že jezdí z jedné přehlídky na druhou a momentálně má mnoho dalších pracovních nabídek. Objevila se na titulních stránkách několika sportovních časopisů a dělala reklamu například na vlasové přípravky.

Helen Swedin je manželkou fotbalisty Luise Figa

Do Barcelony odešla ve svých 21 letech, v té době byla na vrcholu své kariéry modelky. Od roku 2001 je vdaná za portugalského fotbalistu Luise Figa. Poznali se v roce 1996 na koncertu hvězdy flamenga Joaquina Cortéze v Barceloně, kde portugalský záložník a nyní hráč Interu Milán Figo hrál před přestupem do znepřáteleného Realu Madrid.

 

V současné době žijí v Miláně v Itálii. Mají spolu 3 dcery, jmenují se Daniela, Martina a Stella. Ze svatby Luise Figa a Helen Swendin nebyla v médiích oficiálně prezentována žádná fotka. Pár si to totiž jednoduše nepřál. Zajímavé rovněž musí být to, jak se doma domluví. Luis začne portugalsky, Helen švédsky. Děti z toho mohou být poněkud zmatené, nemyslíte?

Sexy ženy - Helen Swedin

Helen Swedin je pravidelně oceňována v žebříčcích krásy manželek světových fotbalistů. I po narození svých tří dětí vypadá skvěle. Je vidět, že jí mateřství velmi svědčí a na půvabu jí neubralo. Naopak, její postavu jí mnohdy mohou závidět leckteré mladší ročníky. Helen Swedin momentálně září štěstím.

Další zajímavé informace o sexy ženách:

Lucie Borhyová a její ňadra

Laďka Něrgešová je posedlá sexem

Vnadná Berenika Saudková

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

Krásná ošklivka Katka

Veronika Vařeková - prostě dokonalá...

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Katy Perry: z kostelové lolity sexy symbolem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies