Dacia Sandero - nové auto pod 200 000 Kč

Pořádný kočár pro nepříliš majetné lidi. Tak přesně taková je nová Dacia Sandero. Nabízí zajímavou výbavu, docela prostorný interiér a hodně příznivou cenu. Pojďte se na ni společně s námi podívat.

Osobní automobil Dacia Sandero a jeho boční pohled

Novinky od Dacie – přichází Sandero

Když přišla na automobilový trh Dacia Logan, získala si spoustu příznivců a to hlavně pro svou nízkou cenu a poměrně dobrou výbavou. Naopak ale také spoustu lidí odrazovala svým vzhledem a proto volili často jiný vůz.

Tohle se mělo změnit s příchodem nové Dacie Sandero a taky tomu tak skutečně je. Sandero konstrukčně z Loganu vychází, ale oproti právě zmiňovanému Loganu se nejedná o sedan, ale o hatchback, který je pro mnoho lidí lepší a praktičtější variantou. Sandero je odolný vůz a měl by být schopen vydržet velice dlouho i v náročných jízdních podmínkách.

Auto, které potěší prostorem

V interiéru je jasně vidět, že auto vychází ze svého staršího bratříčka. Palubní deska je z tvrdých plastů a to není příliš pěkné. Na předních sedadlech je místa dostatek, vzadu se dá prostor srovnat se Škodou Fabií.

Do kufru se v základu vejde 320 litrů, což je na automobil v téhle třídě hodně dobrá hodnota. Základní stupeň výbavy Access nabízí ABS, airbag řidiče nebo otáčkoměr. Za posilovač řízení, elektricky ovládaná okna nebo centrální zamykání si musíte připlatit.

Rychlé auto to není, zato je spolehlivé

Nabízené motory jsou mimořádně spolehlivé a vy můžete cestovat s klidnou myslí. V nabídce jsou tři stupně výbavy a dva benzínové motory s objemy 1,4 (70 k) a 1,6 litru (90 k), dále potom úsporné motory 1.5 dCi, kterým by mělo stačit na ujetí stovky kilometrů něco okolo pěti litrů nafty. Jeden bude mít výkon 70 koní, druhý 85 koní.

4 kola pod dvě 200 000 korun

Základní model se začal prodávat letos v únoru za neuvěřitelně nízkou cenu - 179 900 korun. Za silnější motor se střední výbavou Ambiance dá zákazník 219 900 korun. Nejen kvůli ceně, je tohle auto docela dobrá volba. Hlavně pro ty, co nemají příliš peněz, ale přitom nechtějí sáhnout po ojetině.

Rubrika Auto-moto a její lákavá nabídka:

Zajímavý Hummer O2

Těšte se na nový Lexus LF-A Roadster

Ferrari F430 Spider BIO Fuel

Audi R8, další člen početné rodiny

Lepší a prostornější Audi A3 Sportback

BMW M6 Convertible

Rinspeed sQuba - auto nebo ponorka?

Mitshubishi Lancer Evo IX

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Helmut Newton – umění, nebo porno?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies