World of Warcraft – fenomén dneška

Každý z vás si určitě velmi rád zahraje nějakou počítačovou hru, ať už jsou to karty, nebo ty nejnovější a graficky nejpropracovanější. Představujeme vám fenomén dneška World of Warcraft.
Propagační fotografie k filmu World of Warcraft

World of Warcraft - hra online

Tahle online internetová hra spojuje lidi z celého světa, kteří se povětšinou v reálném životě vůbec neznají. To ovšem není překážka k tomu, aby se lidé z různých konců světa spojili ve společenství a podrobili si opravdu rozsáhlou říši World of Warcraft. Oficiálně tahle zábava ale není zadarmo. Za měsíc hráči z peněženky odteče nemalá částka a proto se už v dnešní době našla spousta nadšenců, kteří zakládají tzv. Free servery.

Závislost na World of Warcraft?

Jako každá zábava má i tahle výhradně online internetová hra svou stinnou stránku.Člověk se na ní snadno stane zívislý. Pro některé jedince není vůbec žádný problém strávit dobýváním lokací ve World of Warcraft i desítky hodin týdně. Kromě toho, že World of Warcraft je sám o sobě vysoce návykový, existují v této online hře také různá společenství tzv. Guildy, které mají ve svých pravidlech přímo zakotvenu dobu, kterou musí hráč denně v tomto světě strávit.

Historie a budoucnost World of Warcraft

Každý kdo se o tento žánr trochu zajímá, nepochybně ví, že tato hra vznikla z jedné z nejpopulárnějších strategií všech dob – Warcraft, ve které hráč mimo jiné vyvíjel svého hrdinu a právě toto je hlavní cíl hry World of Warcraft. Ten kdo hlouběji pronikl do této onlinovky si může být jistý, že hra nikdy nezestárne.

 

Společnost, která hru vyvinula, neustále pracuje na jejím zdokonalování a vydává stále nové patche a verze. Důkazem tohoto tvrzení je nově připravovaný datadisk s názvem WOW - Wrath of the lich king. Tak co, ovládnete rozsáhlou říši World of Warcraft i vy?

X Factor hýbe světem

Daniel Landa - Československo 2008 Tour

Simpsonovi - fenomén, který hýbe světem

Svatba na bitevním poli

Piráti z Karibiku 3 - Na konci světa

Ghost Rider

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

I věda může být populární
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies