Svatba na bitevním poli

Velmi podařená a úsměvná komedie s Bolkem Polívkou v hlavní roli, při které se pořádně zasmějete..ano, tak taková je „Svatba na bitevním poli“. Ve zkratce řečeno: zábava, romantika a špetka napětí.
Český herec Boleslav Polívka ve filmu Bitva na svatební poli

Svatba na bitevním poli – o čem film je?

V malém moravském městečku zvaném Zvěstov žijí všichni chlapi starými historickými bitvami. Představují francouzskou armádu v čele se svým starostou Touchynem (v hlavní roli Bolek Polívka), který má už léta monopol na roli Napoleona.

 

Tentokrát se připravují na velkou akci - odhalení napoleonské kašny v sousedním městě Podolí za přítomnosti televize a novinářů. Podolský starosta (Marek Vašut) má však pro starostu Zvěstova Touchyna špatnou zprávu - tentokrát angažoval na roli Napoleona skutečného zahraničního herce, který je mu i více podobný.

 

Touchyn se urazí a rozhodne se slavnost ignorovat. Přesvědčí o tom i zvěstovské vesničany, kterým ovšem přijde líto, že nacvičovali nadarmo... V téže době se vrací do města také po více než dvou letech Tomáš (Miroslav Šimůnek), syn místního kronikáře Doubravy. Tomáš Doubrava byl vždycky sukničkář, kterého zbožňovaly všechny místní dívky, ale tentokrát přišel tátovi říct, že se skutečně zamiloval a že chce se ženit.

 

Půvabné Francouzce Claire (Jana Doleželová) slíbil tajnou romantickou svatbu v místním kostelíku... Jenže táta vyzradí synovo tajemství v hospodě a starosta Touchyn dostane geniální nápad - jde přece o velkou mezinárodní událost, takže žádný utajený sňatek.. Jak vše nakonec dopadne, se dozvíte v kině…

Další zajímavé informace o filmu

Režie:

Dušan Klein

Ve filmu můžete vidět známé herce, jako je například :

Bolek Polívka, Zlata Adamovská, Josef Somr, Monika Hilmerová, Jan Budař, Roman Vojtek, Miroslav Šimůnek, Jana Doleželová, Marek Vašut, Jitka Čvančarová, Tatiana Medvecká a mnoho dalších známých herců.

Další zajímavé články v rubrice - kultura:

Spiderman 3 - čeká jej výzva života

Norbit - Eddie Murphy v trojroli

The Simpsons Movie - Simpsonovi ve filmu

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Týpci, které proslavil internet
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies