Nejmodernější vychytávky na vaše kolo

Nechte se inspirovat našimi tipy na stylové vychytávky na kolo. Je libo outdoorovou GPS navigaci, speciální MP3 přehrávač a nebo třeba spešl svítící ventilky, díky kterým Vás nikdo nepřehlédne?

Detailní záběr na pedály kola

Stylové vychytávky na kolo

Kolo není pouhým dopravním prostředkem, který nás dopraví z místa A do místa B. Splňuje všechny požadavky současného myšlení a také moderních trendů. Je levné, skladné, jeho provoz je ekologicky šetrný a navíc jízda na kole posiluje naši tělesnou kondici. Pro mnohé z nás je kolo životním stylem, na který nedáme dopustit. Ale i ono potřebuje pravidelnou údržbu a také nějakou z vychytávek, která jej odliší od ostatních. V dnešním článku si představíme ty nejpovedenější z nich.

Outdoorová GPS navigace

První vychytávkou na kolo, kterou si představíme, je speciální outdoorová GPS navigace na kolo. Díky této chytré věcičce si můžeme vychutnat nejen krásu okolní krajiny a dostatek najetých kilometrů, ale také dobrý pocit z toho, že jen tak nezabloudíme (ani v hustě zalesněných oblastech, údolích nebo v úzkých uličkách ohraničených vysokými budovami).

Většina na trhu dostupných GPS navigací pro kolo je velmi odolná proti pádu, nabízí snadné ovládání, barevný displej, zobrazení mapových stránek a rozsáhlé tréninkové funkce (zaznamenává například tepovou frekvenci, frekvenci otáček pedálů, sestoupané a nastoupané metry, apod.). Samozřejmostí je o možnost dohrávání podrobných map. Cena za tuto vychytávku se pohybuje od čtyř do šesti tisíc korun.

GPS navigace na kolo

Video 4

Digitální zvukový systém

Tento šikovný gadget dodává kompletní digitální zvukový systém na řídítkách našeho kola. Přístroj Lavod Bikeman LFB-615 se připevňuje na pevný držák na kolo a umožňuje přehrávat oblíbenou digitální hudbu přes svůj vestavěný zesilovač a pomocí směrových reproduktorů. Navržen je speciálně pro cyklisty, systém směřuje hudbu přímo na uši a odstraňuje tak nebezpečí spojené se sluchátky během jízdy.

V přehrávači médií můžeme přehrávat soubory ve formátu MP3 a WMA, reproduktor má 2,3 wattů a běží na vysoko kapacitní lithium-iontové baterii, která nám umožní poslouchat až 10 hodin hudby na jedno nabití. Když budeme potřebovat přístroj znovu nabít, stačí jej jen připojit k USB portu počítače nebo do dodané nabíječky.

MP3 přehrávač na kolo

Video 2

Stylové svítící ventilky

Malé, ale šikovné. I tak se by se daly popsat speciální svítící ventilky, které se mohou nainstalovat na kolo, auto či motorku. Při roztočení kola se ventilek sám aktivuje a začne barevně svítit a blikat. Zaručujeme Vám, že díky této vychytávce si vás všimne zaručeně každý! Jejich cena se pohybuje okolo sta korun za jeden ventilek. Kolik si jich na kolo dáte, je jen na Vás.

svítící ventilky na kolo

Video 3

LED světla pro pedály kola

Speciální LED světla pro pedály kola byly navrženy tak, aby byl cyklista viditelný pro motoristy ve dne i v noci ze vzdálenosti až 1 kilometru a to z jakéhokoli úhlu, včetně toho bočního. Praktická a zároveň bezpečná vychytávka, nemyslíte

Led pedál na kolo

Na jaké vychytávky se můžeme těšit v blízké budoucnosti

Je zcela logické, že se výrobci kol budou snažit své modely neustále vylepšovat a plnit přání zákazníků k maximální spokojenosti. Co tedy můžeme od kol „budoucnosti“ očekávat Co se týče základu kola, tak každopádně lehčí a pevnější materiály (samozřejmě lákavě vystylované), elektronické ovládání řazení či elektronické pružení.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Hudba budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies