Toyota Aygo - inspirována vodním skútrem

Toyota Aygo je viditelně ovlivněna japonskou kulturou. Linie tohoto vozidla nabízí moderní vzhled v kombinaci s individualitou. Tvar je inspirován tvarem vodních skútrů. A co teprve jízda…

Toyota Aygo a její prezentace

Toyota Aygo a její design

Design Toyoty Aygo je opravdu nepřehlédnutelný, za což může její dynamický tvar. Ten byl inspirován sportovním tvarem vodních skútrů. Naopak prostorný a jednoduchý interiér Toyoty vystihuje podstatu závodních člunů.

Interiér Toyoty Aygo

Toyota Aygo nabízí mnoho prostoru a místa i pro hlavu. V kabině vozu se nachází palubní deska s jedním přístrojem a snadno čitelnými displeji. Sportovní vzhled interiéru doplňuje středový panel, který obsahuje rádio, CD přehrávač s reproduktory a pomocný vstup pro MP3 přehrávač.

Toyota Aygo slibuje živou jízdu

Toyota Aygo byla navržena tak, aby nabídla nezávislost, živou jízdu a svobodu. Dá se říci, že na silnici je Toyota Aygo bojovník (japonská kultura na tom má samozřejmě svůj podíl). Pro jízdu ve městě je toto auto jako dělané, což má na svědomí jeho praktičnost a zároveň možnost snadného zaparkování.

 

Toyota Aygo je vybavena elektrickým posilovačem řízení, který je v městské dopravě velmi výhodný a v případě nutnosti umožňuje rychlé manévrování. Navíc Aygo nabízí řízení s EPS doplňováno informacemi o rychlosti přímo ze senzorů ABS.

 

Bezpečnost vozidla Toyota Aygo

V jednom z testovacích programů získala Toyota Aygo čtyři hvězdičky za bezpečnost dospělých pasažérů. Jedna z hlavních vlastností tohoto automobilu je odolná konstrukce, která efektivně absorbuje energii při předních i bočních nárazech.

 

Toyota Aygo je standardně vybavena bezpečnostními prvky, kterými jsou dva přední airbagy, ABS s EBD a systém varování při nezapnutém bezpečnostním pásu řidiče.

 

Technické parametry pro Toyotu Aygo

 

Toyota Aygo
Motor: zážehový
Počet válců: 3
Objem motoru: 998 ccm
Nejvyšší výkon: 52kW
Objem nádrže: 35 l
Max. rychlost: 157 km/h
Zrychlení z 0 na 100 km/h: 14,2 s
Spotřeba ve městě: 5,5 l/100 km
Spotřeba mimo město: 4,4 l/100 km
Pohotovostní hmotnost: 905 kg
Nosnost: 285 kg
Rozvor: 2 340 mm
Délka automobilu: 3 410 mm
Šířka automobilu: 1 615 mm
Výška automobilu: 1 465 mm

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

5 nejoblíbenějších hitech hraček současnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies