MP3 přehrávač UMAX pro sportovní nadšence

Jestliže se chodíte každý večer proběhnout a potřebujete k této aktivitě mít v uších oblíbenou hudbu, je pro vás MP3 přehrávač od UMAXU jako stvořený. Vše, co potřebujete k poslechu, jsou totiž sluchátka, ve kterých je vše, co vás pohání k cíli.

Fotografie sluchátek Umax Trak

Umax Trak DMP-HS1 Sportactive

Pokud patříte mezi ty, pro něž je běh životní nutností, stanou se pro vás tato sluchátka s MP3 přehrávačem téměř životní nutností.

Ano, pro poslech přehrávače Umax Trak DMP-HS1 Sportactive nepotřebujete už mít žádné další krabičky, šňůry a další věci, který by vám při pohybu vadily. Zároveň je jeho design tak decentní, že při běžném pohledu ani nezaregistrujete, že by tato sluchátka byla schopna přímo přehrávat MP3 formát. 

MP3 pro běžce, bruslaře i cyklisty

Co na přehrávači Umax Trak DMP-HS1 Sportactive ještě sportovci ocení? Především hlavový most je veden za hlavu, takže si sluchátka můžete nasadit i při použití cyklistické přilby. Rovněž plast, ze kterého je MP3 přehrávač Umax Trak vyroben, by měl něco vydržet, takže pokud s ním opravdu těžce neupadnete, měl by vám stále sloužit.

Z toho vyplývá, že ovládání přehrávače MP3 a jeho funkce jsou poměrně omezeny, ale při pohybu pravděpodobně netoužíte po excelentním zvuku a jeho nastavení.

Umax Trak DMP-HS1 Sportactive - příslušenství

MP3 přehrávač Umax Trak DMP-HS1 Sportactive má 256 MB paměť a v krabici najdete ještě tyto součásti

  • USB kabel
  • manuál k přehrávači
  • CD s ovládači pro starší operační systémy

Umax tuto variantu vyrábí pouze v modročerné verzi.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Pravda o Amy Winehouse
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies