Kateřina Kristelová se opět svlékla

Populární, výstřední, velmi žádaná, s image sexy barbíny…tak taková je Kateřina Kristelová. Těšte se na nové sexy fotky Kateřiny Kristelové. Kdy, kde? Čtěte dále a dozvíte se více.

Moderátorka Kateřina Kristelová při svém propagačním focení

Kateřina Kristelová – něco málo z jejího života

Kateřina Kristelová se narodila 21.listopadu 1979 v Táboře, ale odmala žila v Praze. Tuto velmi svéráznou a výstřední mderátorku jsme mohli poprvé shlédnout v hitparádě T-Music, kterou uváděla. Nyní ji můžeme vídat na televizní stanici Óčko v pořadu Space Night Inn a také na TV Stream. Kateřina Kristelová je marketingovou tváří firmy Storm.

Sexy Kateřina Kristelová - fotky pro časopis Maxim a Playboy

Katka již dříve nafotila erotické fotky pro známy časopis Maxim. V loňském roce opět překvapila a nafotila sexy fotky pro pánský časopis Playboy, ve kterém se Katka objevila v celé své kráse na přelomu června. Tyto žhavé fotky vznikaly pod taktovkou známého fotografa Jakuba Ludvíka. Focení probíhalo na venezuélském ostrově Isla Margarita.. Musíme uznat, že fotky se opravdu povedly.

Kristelová má nejkrásnější nohy?

V roce 2008 Katka zvítězila v soutěži o nejkrásnější nohy z řad českého showbussinesu. V letošním roce stejnou soutěž vyhrála Libuška Vojtková.

Kateřina Kristelová v sexy prádle

Nedávno jsme mohli Kateřinu shlédnout v sexy prádelku, které předváděla na módní přehlídce v music klubu Zlatý strom. Katka kvůli předvádění měsíc téměř nejedla a denně chodila na lymfodrenáže, jen aby se divákům co nejvíce líbila. Její snaha se vyplatila a na módní přehlídce sklidila velký potlesk.

Fotografie Kateřiny Kristelové ve spodním prádle naleznete v naší fotogalerii pod článkem.

Kristelová se opět svlékla! Tentokrát za čtvrt miliónu…

Po nafocení fotek pro pánský magazín Playboy Katka slíbila, že už se svlékat nebude. Dlouho ale tento slib nedodržela. Nabídka byla tak lákavá, že Katka prostě neodolala (údajně se jedná o 250 000 korun) a nafotila decentní akty pro reklamní kampaň eshopu prodávajícího kabelky a módní doplňky z Řecka. Fotky vznikly letos v dubnu pod taktovkou známého fotografa Honzy Tůmy.

Fotografie Kateřiny Kristelové naleznete v naší fotogalerii pod článkem.

Odložená svatba, rozchod, nový začátek

Nadpis zní sice chaoticky, ale nejlépe vystihuje to, co se poslední rok odehrávalo v Kateřinině životě. Minulý rok v květnu si Katka měla brát svého dlouholetého přítele Lukáše Filipa, který je známým hokejistou. Svatba se ale nekonala a nakonec se rozešli. Dlouho ovšem tato sexy kráska nezůstala. Nyní je šťastná po boku obránce HC Litvínov – Martina Tůmy.

Kateřina Kristelová nafotila kalendář Crystal Kristel pro rok 2010

Také pro rok 2010 nafotila Katka sexy kalendář, který nese název Crystal Kristel. Ten vznikl pro luxusní Golf hotel Morris - Mariánské lázně. Jednotlivé fotografie vznikaly pod taktovkou fotografa Filipa Matušinského.

Fotografie z nového kalendáře Kateřiny Kristelové naleznete ve fotogalerii pod článkem.

Sexy Kateřina Kristelová je těhotná a bude se vdávat!

Se svým přítelem Kateřina v současné době plánuje svatbu, která by se měla odehrát 24. dubna, samozřejmě bez větší účastí medií. Oba se tak rozhodli poté, co se tato sexy kráska dozvěděla, že je těhotná.

I přes svůj současný stav Kateřina i nadále moderuje svůj pořad na TV Óčko a také různé společenské akce.

Rubrika sexy...

Sexy čarodějka - Alyssa Jayne Milano

Sexy herečka Sandra Nováková

Nová Česká Miss 2008 - Eliška Bučková

Sexbomba Dominika Kadlčková

Krásná a sexy Jana Doleželová

Česká Miss Lucie Hadašová nemá ráda chlupaté chlapy

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nespoutaný Sébastien Chabal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies