Sexy Jitka Čvančarová a její nej

V naší zemi se nenajde člověk, který by ji neznal. Přední česká herečka, která se proslavila mimo jiné jako sestřička v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Neminula ji ani nominace na cenu Thálie. Řeč je o Jitce Čvančarové.

Herečka Jitka Čvančarová při svém reklamním focení

Sexy ženy – Jitka Čvančarová je jednou z nich

Jitka Čvančarová se narodila 23. března 1978 v Mělníku. Ve svém rodném městě prožila celé dětství se svými rodiči, vystudovala zde také střední stavební školu. Po střední škole odešla do Brna, kde si pomalu začala budovat kariéru.

 

Vystudovala na brněnské JAMU obor muzikálové herectví. Ve škole absolvovala základy klasického tance. To ale není jediný druh tance, který Jitka ovládá. Na škole se věnovala standardním a latinskoamerickým tancům. Věnuje se také spoustě sportovních aktivit. V poslední době ji velice zaujala bikram jóga, která jí pomáhá udržet si skvělou postavu a kondici.

Po vystudováni JAMU se zařadila mezi celebrity

Svou hereckou kariéru započala Jitka Čvančarová již při studiích na JAMU, kde účinkovala v několika divadelních inscenacích, jako jsou Svět kolem Susan B., Pomáda, Malý krámek hrůz. Od roku 2000 je stálou členkou Městského divadla Brno.

 

Ve stejném roce byla také nominována na prestižní cenu Thálie za ztvárnění role Sandry v muzikálu Svět plný andělů. Zahrála si třeba také v Četnických humoreskách, v Černých baronech, v pohádce O princezně se zlatým lukem, v pohádce Kočičí princezna a nebo ve filmu Já z toho budu mít smrt.

Na čem pracuje v současnosti? Jitka versus primácký Autosalón...

V současné době moderuje (od roku 2004) pořad pro všechny milovníky automobilů - Autosalón, který můžete sledovat na Primě. Do srdcí spousty diváků se určitě zapsala jako sestra Markéta Foltýnová v seriálu TV Nova - Ordinace v růžové zahradě. V tomto seriálu ji už ale nebudeme vídat moc dlouho. Jak sama řekla, její postava je, co se týče příběhu, vyčerpaná a ze scénáristy se domluvila na ukončení této role.

Poznejte další sexy celebrity:

Monica Belluci – hojně opěvovaná italská bohyně krásy

Victoria Silvstedt – švédská sexbomba

Lucie Borhyová a její ňadra

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Jean Dujardin alias Brice, agent OSS 117 a George Valentin
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies