Monica Bellucci – hojně opěvovaná italská bohyně krásy

Dnes je známá po celém světě, ale nebylo tomu tak vždy. Cesta na filmová plátna do slavného Hollywoodu pro ni byla dlouhá, ale její nebeská krása je prostě nepřehlédnutelná...
Italská herečka Monica Bellucci pózující ve spodním prádle

Sexy ženy – něco o životě Monici Bellucci

Monica Bellucci se narodila 30. září 1964. Její rodné městečko Città di Castello je na ni dnes velice hrdé. Její otec zde vlastnil přepravní společnost. Už od dětství chtěla Monica studovat práva v Perugii.

 

Aby si na svá studia vydělala, začala s modelingem. Nakonec práva ani nedodělala. Po dvou letech odešla ze školy a začala se plně věnovat modelingu. Navštěvovala také herecké kurzy, které později zúročila v prvním filmu své herecké kariéry Vita coi Figli.

Mezi celebrity se dostala díky svému tělu, ale i filmu

Po několika menších rolích v italských televizních filmech si  Bellucci všiml známý italský režisér Francis Ford Coppola, který ji obsadil do svého snímku Dracula. Italský filmový průmysl Monicu neuspokojoval natolik, aby u něj zůstala a začala se objevovat v zahraničních produkcích. Atraktivní se pro ni staly francouzské filmy.

 

V roce 2000 se už jako slavná herečka vrátila točit filmy do slavného Hollywoodu, kde si po boku Gena Hackmana zahrála v trilleru Under Suspicion. Nabídky na další role se začaly hrnout. Lidem se zaryla do paměti po natočení dvou pokračování Matrixu. Mel Gibson si ji vybral do svého snímku Umučení krista.

Erotické fotky jsou pro Monicu maličkost

Díky svému neuvěřitelně krásnému tělu se v roce 1998 dostala také do kalendáře magazínu MAX, pro který pózovala zcela nahá. O čtyři roky později přišla další nabídka, tentokrát pro magazín GQ a tak si Monica své úspěšné pózování zopakovala. V posledních letech se docela často objevuje na titulních stranách různých časopisů, odbornou veřejností je považována za jednu z nejkrásnějších žen světa.

Další zajímavé informace o sexy celebritách:

Eva Aichmajerová (nejen) nahá

Lucie Borhyová a její ňadra

Laďka Něrgešová je posedlá sexem

Vnadná Berenika Saudková

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Krásná a sexy Elisha Cuthber

Carmen Electra versus Pamela Anderson

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

5 největších krváků uplynulého roku
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies