Sex po padesátce

Mnoho lidí si myslí, že sex po padesátce musí být nudný. To se ale mýlí! Sex ve vyšším věku může být ještě mnohem lepší, protože přesně víte, co je příjemné vám i vaší partnerce. Nedejte na fámy a užívejte sexu vždy, kdy se vám zachce.

Fotografie zachycující ženský dekolt

Co dělat, když ztratíte chuť na sex

Je obecně známo, že sexuální apetit s přibývajícím věkem klesá. Proti tomu se však dá bojovat a není to nic složitého. Čím víc a častěji sex máte, tím víc ho také potřebujete. Vyvarujte se situaci, kdy se sexu vzdáte úplně a zvyknete si na to.

Afrodiziaka

Co se týče sexuálního života starších lidí, mnohdy se stává, že k sexu nemají dostatečnou motivaci, a to z mnoha důvodů. Jestliže máte pocit, že je pro vás sex pouze potřebou, kterou je nutné čas od času vykonat, dopřejte vašim společným hrátkám něco nového, nepoznaného. Fantazii se meze nekladou. Můžete vyzkoušet například různá přírodní afrodiziaka, která dokážou divy!

Pro skvělý sex po padesátce

Pokuste se promluvit s partnerkou, co vám ve společném sexu chybí a co vás naopak uspokojuje. Protože před sebou nemáte co skrývat, určitě přijdete na spoustu nových variant, které vašemu sexu dodají to pravé ořechové.

Sex je třeba okořenit

To, že je třeba v sexu objevovat a vymýšlet nové možnosti, není žádnou novinkou. Nejen starším lidem se může stát, že je sex přestane bavit. To se ale dá jednoduše napravit. Promluvte si se svou partnerkou o jejích tajných tužbách a zkuste je realizovat. Uvidíte, že sex dostane další rozměr, kterého se nebudete chtít jen tak lehce vzdát…

 

Jak se vyvarovat rutinním hádkám?

Nevěstince lákají muže už odpradávna

Velikost penisu - jste nad nebo pod průměrem?

Sex po hádce...

Piercing jako sexuální pomůcka

Holandsko "po chlapsku"

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Polonahá Kim Kardashian v reklamě na Sketchers
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies