Velikost penisu – jste nad nebo pod průměrem?

Pohlavní úd je odjakživa symbolem mužství. V mnoha kulturách byl tak důležitým symbolem, že jeho zpodobnění byla využívána ve věcech, které jsou běžnou součástí každodenního života. Lámete si hlavu, jestli je vaše „mužství“ dostatečně velké?

Fotografie muže, který má odhaleno břicho

Velikost penisu – velký nebo malý?

Statistiky ukazují, že průměrná délka ztopořeného penisu se u českých mužů pohybuje okolo čtrnácti až patnácti centimetrů. S těmito statistikami na sebe můžeme být hrdí, protože celosvětově patříme mezi národy, které mají „toho většího“.

Je velikost penisu důležitá?

Odpověď je jednoduchá – obyčejně ne. Pokud vás trápí myšlenka, že máte malý penis, můžete být mnohem spokojenější než muži, kteří mají problém s jeho nadměrnou velikostí. Co se týče sexuálního života, muži, kteří mají příliš velký penis, si užívají sexu mnohem méně než ostatní. Také mají často problém najít si trvalý vztah. Jejich partnerky totiž pohlavní styk mnohdy vyloženě odmítají.

Velikost penisu – vliv na sex

Jak už bylo řečeno v odstavci výše, pokud se délka penisu pohybuje okolo průměru, a to plus mínus pár centimetrů, jste šťastný muž. Kratší délka nebude mít na váš sexuální život vliv vůbec žádný, horší to může být pouze v případě opačném. Navíc, délka penisu nemá vliv na uspokojení ženy. Při sexuálním styku je důležitá hlavně jeho šířka a také sklon při ztopoření.

Z průzkumu názorů a zkušeností žen se ukázalo, že příliš nerozlišují rozdíl mezi tím, jestli je penis muže dlouhý 10 nebo 17 centimetrů. Důležitá je kvalita samotného pohlavního styku a jeho provedení. Ženy oceňují především to, je-li muž vynalézavý a dokáže-li se své partnerce v sexu přizpůsobit.
 

Sex po hádce…

Piercing jako sexuální pomůcka

Prožijte to nejlepší valentýnské rande

Holandsko "po chlapsku"

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Jiří Grossman, král českého humoru
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies